Un artist ilustrează comportamentul contagios pe care îl au unii oamenii în timpul pandemiei de coronavirus.

O femeie din Australia a amenințat un bărbat cu un cuțit într-o dispută pentru hârtie igienică. Un student chinez a fost bătut în Londra, ajungând la spital cu multiple fracturi faciale. Mai mulți protestatari din insula Reunion din Oceanul Indian au întâmpinat cu pietre și înjurături un vas de croazieră.

Pare că epidemia de coronavirus a dus lumea în haos și am uitat cum e să fim umani. Dar, pentru fiecare știre negativă despre lăcomie și egoism, există și vești care îți redau speranța.

Logan Mickel este un artist din Statele Unite și creatorul seriei "As much good." Acesta a creat o ilustrație în care compară lăcomia și egoismul cu doi viruși extrem de contagioși. Artistul ne îndemână la acte de bunătate și altruism.

Logan crede că adevăratul test nu este cum vom face față virusului Covid-19, ci cum vom reacționa la el.

Citeste si:
Bilanț COVID-19: 53 de noi infectări în ultimele 24 de ore
Bilanț COVID-19: 53 de noi...

"40 de ani în viitor, atunci când nepoții ne vor întreba ce ai făcut în timpul pandemie de coronavirus, le vei spune că ai fost parte din soluție sau că ai jefuit o bătrână la magazin pentru a-i lua hârtia igienică?"Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.