Televiziunea AMC se alătură inițiativei ”#StaiAcasă” și difuzează în lunile aprilie și mai o mulțime de producții legendare, filme care au făcut istorie. AMC îndeamnă telespectatorii să fie responsabili, să stea în case și să se protejeze de noul coronavirus.

În luna aprilie și până la terminarea stării de urgență, toate televiziunile ce aparțin AMC Networks Internațional - Europa Centrală și de Nord s-au alăturat inițiativei „#staiacasă”. Întregul portofoliu de televiziuni din România al AMCNI CNE afișează pe ecran mesajul #staiacasă, lângă logo-urile posturilor TV: AMC, Filmcafe, TV Paprika, Minimax și JimJam.

AMC aduce pe micul ecran filmele legendare, aclamate de critici și câștigătoare de premii prestigioase. Nu ratați în această perioadă, la AMC, filme iconice, actori de excepție și, așa cum ne îndeamnă și postul de televiziune, #StaiAcasă #StaiPeAMC.

Un film ne poate oferi inspirația de care avem nevoie pentru a ne mobiliza și a depăși grijile cotidiene. De aceea, în aceste momente de criză mondială, o întoarcere spre micul ecran poate fi o cale de evadare dintr-un cotidian neprietenos și un mod bun de a ne crește moralul.

Prin urmare, AMC, canal TV epic, difuzează luna aceasta filmele-etalon:


  • Harry Potter (9 aprilie) - emblematic pentru universul fantasy inegalabil creat,
  • Kill Bill 1+2 (vineri, 10 aprilie și sâmbătă, 11 aprilie) – de referinţă prin readucerea în atenția publicului a filmelor chinezești de arte marțiale,
  • Scarface (21 aprilie) - reprezentativ pentru genul filmelor despre mafie,
  • Machete (22 aprilie) - despre un justițiar din comunitatea hispanică,
  • trilogia Matrix (24, 25, 26 aprilie, de la ora 19.35) - bornă în istoria filmului SF,
  • Terminator 3 (25 aprilie) - emblematic pentru tehnologia robotică creată,
  • Pulp Fiction (1 mai) - emblematic prin aducerea pe marele ecran a universului „pulp” din revistele americane de benzi desenate cu eroi și cu scene violente
  • Contagion (3 mai) - semnificativ prin prezentarea extrem de realistă a epidemiei.

Sub deviza #StaiAcasă #StaiPeAMC, televiziunea vine în întâmpinarea telespectatorilor care doresc să revadă aceste filme de marcă și să se bucure de producțiile cu actori iconici.

Citeste si:
Cele mai așteptate filme ale anului 2023
Cele mai așteptate filme ale...


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.