Consiliul de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a aprobat cumpararea drepturilor de transmisie pe doi ani pentru meciurile nationalelor de handbal ale Romaniei - masculina si feminina - si partidele echipelor de club din Ligile Nationale si Supercupa, urmand ca, in urmatoarea perioada, conducerea televiziunii publice sa stabileasca detaliile in vederea incheierii unui contract cu Federatia Romana de Handbal.

Televiziunea Romana isi propune sa transmita, in urmatorii doi ani, partidele nationalelor de handbal si meciuri din competitiile interne majore, informeaza televiziunea publica.

In urmatorii doi ani, telespectatorii ar putea urmari meciurile de calificare disputate pe teren propriu ale echipelor nationale pentru Campionatul European de Handbal Feminin (CE) 2018, CE de Handbal Masculin 2018, Campionatele Mondiale din 2017 si 2019, dar si partidele din cadrul Trofeului Carpati.

Televiziunea publica ar putea transmite meciuri din fiecare etapa a Ligilor Nationale – feminina si masculina - si intalnirile disputate in Supercupa Romaniei, editiile 2017 si 2018.

In total, TVR ar putea transmite, in perioada 2016-2018, pe toate canalele sale, un numar de maximum 270 de meciuri de handbal ale echipelor de seniori.

Anul acesta, Televiziunea Romana transmite cele mai importante competitii in care este angajata nationala feminina de handbal - Jocurile Olimpice de la Rio, aflate in plina desfasurare, si Campionatul European din decembrie. Partidele de la Europenele din Suedia vor fi transmise in exclusivitate de TVR.

Un parteneriat alaturi de Federatia Romana de Handbal ar confirma inca o data experienta si posibilitatile editoriale si tehnice ale televiziunii publice de a sustine performantele sportivilor romani, in acord cu misiunea sa publica si cu dimensiunea de sport national a handbalului, se arata in anuntul facut de SRTv, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.