Orange Info, o televiziune adresata clientilor Orange TV atrasi de zona digitala, care vor sa fie la curent cu ultimele noutati despre produsele si serviciile companiei, va fi lansata de compania de telecomunicatii Orange.

Noua televiziune poate fi urmarita fara taxe suplimentare de toti clientii platformei de satelit Orange TV atat pe televizor, cat si pe dispozitivele mobile - computer, tableta si smartphone, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Prin intermediul a patru emisiuni, clientii pot afla informatii practice si utile din domeniile in care compania Orange este prezenta si pot descoperi ce beneficii aduc tehnologiile mobile de ultima generatie.

Emisiunea "Orange zoom" cuprinde informatii si tutoriale despre aplicatii, sfaturi despre cum poate fi configurat telefonul pentru diferite servicii si informatii despre evenimentele muzicale, sportive si de tehnologie sustinute de compania Orange.

O alta emisiune difuzata de noua televiziune este "Orange fun", care difuzeaza informatii despre cele mai recente filme de la cinema si despre programul "Orange Film", precum si trailerele unei selectii de filme ce ruleaza in tara, pe ecranele TV si sunt disponibile si in Orange TV Go.
Totodata, in emisiunea dedicata Fundatiei Orange, clientii pot urmari informatii despre proiectele acesteia. Fundatia Orange deruleaza proiecte de filantropie, prin care tehnologia este folosita in sprijinul persoanelor dezavantajate. Emisiunea "News" completeaza programul televiziunii Orange Info cu informatii actualizate despre vreme, horoscop, curs valutar, trafic si agenda culturala.

In lista de televiziuni ale platformei Orange TV, televiziunea Orange Info se afla la pozitia 100. In acest moment, Orange Info este in perioada de testare a semnalului si poate fi urmarita de toti clientii Orange TV.

"Orange TV are deja o baza consistenta de abonati care urmaresc programele pe televizoarele de acasa si pe dispozitivele mobile si mult mai multi clienti care si-au descarcat aplicatia pentru a urmari continutul cand se afla in miscare, pe smartphone sau tableta. Prin lansarea canalului Orange Info, le aducem clientilor informatii practice, accesibile pe mai multe tipuri de ecrane, pentru a-i ghida in peisajul digital actual si a-i ajuta sa descopere mai usor beneficiile pe care acesta le aduce", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Compania de telecomunicatii Orange a primit, pe 18 septembrie, aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunea Orange Info, pe care va difuza informatii despre ofertele si serviciile sale, dar si o emisiune informativa, care este realizata cu stiri produse de Antena 1, dupa cum a relatat la momentul respectiv agentia MEDIAFAX, citandu-l pe Dorin Odiatiu, Public Affairs, Partnerships And Wholesale Director in cadrul companiei.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Pe de alta parte, Orange Romania a primit, pe 21 mai 2013, aprobarea CNA sa se lanseze efectiv pe piata de retransmisie TV. Atunci, Orange Romania a primit de la CNA un aviz de retransmisie pentru programe de televiziune prin satelit, sub denumirea "Orange TV".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.