CNA a aprobat, miercuri, noua grila a TVR 1, care cuprinde mai putine productii de divertisment si mai multe filme si in care nu se mai regasesc emisiunile "Pretuieste viata" cu Andreea Marin si "Duminica in familie" cu Ramona Badescu, ci doar programul "O data-n viata" cu Iuliana Tudor.

Noua grila a TVR 1 a fost prezentata in sedinta de miercuri a Consiliului National al Audiovizualului (CNA) de doi reprezentanti ai Societatii Romane de Televiziune - Alina Amza si Nicolae Voican.

Alina Amza, coordonator cu atributii de producator executiv al TVR 1, a spus ca noua grila a televiziunii a fost discutata in luna decembrie de Comitetul Director al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) si va fi lansata incepand din 24 ianuarie.

Ea a mai spus ca aceasta grila va fi difuzata la TVR 1 timp de aproximativ doua luni, pana cand va fi lansata grila de primavara a televiziunii. Conform Alinei Amza, in noua grila a TVR 1 va creste procentul de filme difuzate (de la 12,70% la 25%) si va scadea cel de programe de divertisment (de la 28% la 16,25%).

Ea a mai spus ca in urmatoarele doua luni nu vor mai fi difuzate la TVR 1 emisiunile "Pretuieste viata" si "Duminica in familie", motiv pentru care va creste numarul filmelor difuzate. Cele doua emisiuni ar urma sa intre din nou in grila TVR 1 in primavara, avand in vedere ca nu au fost difuzate inca toate editiile pentru care au fost semnate contractele cu Andreea Marin si Ramona Badescu, respectiv societatile alaturi de care TVR produce aceste programe, scrie MEDIAFAX.

Principala emisiune de divertisment de la TVR 1 va ramane "O data-n viata", prezentat de Iuliana Tudor.

Grila TVR 1 nu va fi modificata insa in privinta programelor informative difuzate si va suferi modificari minore in privinta procentelor de programe educative, culturale si religioase transmise.

Potrivit Alinei Amza, din grila TVR 1 va iesi emisinea de publicistica "Dosar Romania", insa va fi difuzat programul cu reportaje "Romania vazuta altfel".

De asemenea, in grila TVR 1 nu se va mai regasi emisiunea "Intre bine si rau", moderata de Liviu Mihaiu. In schimb, va fi difuzata emisiunea "La varf", moderata de Liviu Mihaiu. Totodata, grila TVR 1 va cuprinde multe programe sportive, iar in perioada 7-23 februarie vor fi difuzate competitiile din cadrul Olimpiadei de Iarna de la Soci, dupa cum a spus Nicolae Voican.

Citeste si:
Metropola TV intră în grupul canalelor generaliste. Frecvențe noi...
Metropola TV intră în grupul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.