Consiliul National al Audiovizualului (CNA) isi mentine hotararea de retragere a licentelor audiovizuale in cazul postului Radio Guerrilla, dupa ce reprezentantii Realitatea Media au solicitat o reexaminarea a deciziei luate de Consiliu in data de 19 septembrie.

Consiliul National al Audiovizualului a analizat, in sedinta de joi, solicitarea de reexaminare a deciziei CNA din data de 19 septembrie privind retragerea licentelor audiovizuale Radio Guerrilla, adresata de Realitatea Media.

"Sanctiunea aplicata de onoratul Consiliu a fost drastica si automat ne-a afectat prin retragerea acestor licente",
a declarat avocatul Andrei Taru.

Directorul executiv al Realitatea Media, Mura Frinculescu, a declarat ca in procesul verbal pe care l-au adus inspectorii de la sediul Radio Guerrilla se precizeaza ca exista un contract intre Realitatea Media si Expresiv SA pentru servicii strategice si pentru asigurarea resurselor de finantare a activitatii in legatura cu exploatarea marcii si a produselor media.

"Este exact ca atunci cand ai o licenta si, cu ajutorul ei, prin exploatarea ei, obtii bani din publicitate si atunci faci un contract cu o agentie de publicitate", a spus Mura Frinculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.