Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de joi, sa retraga toate licentele audiovizuale ale Radio Guerrilla, detinute de Realitatea Media SA, ceea ce implica faptul ca postul de radio trebuie sa se inchida oficial.

Decizia a fost luata cu 7 voturi "pentru" si 3 "impotriva", scrie realitatea.net.

Decizia a fost luata ca urmare a anuntului facut de Realitatea Media ca se intentioneaza scoatarea la vanzare a licentelor pentru Radio Guerrilla si The Money Channel. O astfel de actiune de vanzare ar fi ilegala, conform CNA.

Potrivit actionarului Realitatea Media S.A. Cozmin Gusa, atitudinea presedintelui CNA, Laura Georgescu, are in spate interese politice legate de scandalul Rosia Montana.

Postul Radio Guerrilla s-a lansat in 2004, fiind detinut pe atunci de trustul de presa Academia Catavencu. Acesta a fost cumparat in 2006 de trustul Realitatea Media, care apartinea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.