Locuintele din nordul capitalei au acum preturi mai mici decat oricand. Complexul de apartamente Liliacului isi propune exploatarea unei nise extrem de atractive: apartamente de lux pentru clasa medie.

Acesta este situat langa Petrom City, la 100 de metri de lacul Baneasa pe str. Liliacului, intr-o zona linistita, unde poti beneficia atat de confortul unei locuinte in oras, cat si de frumusetea naturii.

Locuintele din cadrul noului centru rezidential sunt realizate la standarde occidentale, beneficiaza de spatiu generos, alocat inteligent si au preturi foarte accesibile ( pentru apartamentele de 2 camere acestea incep de la 57000 euro, pret care include TVA).

Complexul dispune de apartamente cu doua sau trei camere, cu suprafete cuprinse intre 59 si 94 mp. Locuintele sunt spatioase, compartimentate eficient si beneficiaza de terase generoase. Un avantaj important este inaltimea redusa a cladirilor: S+ P+3+Mansarda, dar aceasta nu a impiedicat dezvoltatorul sa echipeze imobilul cu lifturi de ultima generatie care pornesc din parcarea subterana.

Apartamentele au preturi mici si accesibile. De exemplu, apartamentele cu doua camere au preturi incepand de la 57.000 de euro (pretul include TVA). O astfel de locuinta are suprafata construita de 59,5 mp fara terasa. Daca iti doresti un apartament cu trei camere, afla ca preturile incep de la 88.920 de euro (pretul include TVA). Acest tip de apartament are o suprafata construita de 101 mp din care 7 mp terasa.

Primele apartamente vor fi finalizate in august 2014, data la care 14 familii se vor putea muta in noile apartamente.

Daca doresti mai multe detalii legate de apartamente, poti solicita o oferta de pret la adresa de mail lacdenuferi@yahoo.com sau poti suna la telefonul 0723.352.936. Afla mai multe detalii accesand www.lacdenuferi.ro; site-ul este actualizat zilnic astfel incat sa stii din timp care sunt apartamentele ramase disponibile.

Apartamente la standarde europene

Desi pretul accesibil ar presupune contrarul, apartamentele beneficiaza de spatiu generos, au finisaje de calitate si asigura atat confortul, cat si siguranta unei locuinte moderne, durabile si a unei investitii pe termen lung. Constructia este realizata din beton si caramida, iar ferestrele din PVC pentacameral. Clientii sunt cei care aleg finisajele interioare, tipul de bucatarie (americana sau separata de living) si tipul de parcare (exterioara sau subterana). Dezvoltatorul si-a dorit implicarea activa a clientului in constructia apartamentului, astfel incat locuinta aleasa sa reflecte cat mai bine personalitatea acestuia.

Citeste si:
Renovarea inteligentă! Alegerea iluminatului potrivit pentru un...
Renovarea inteligentă!...

Lansarea proiectului pe piata a fost 10 iunie 2014, are un numar de 14 apartamente si pentru toata luna iunie fiecare rezervare va beneficia de un cadou care consta intr-o bicicleta de oras.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.