In Sectorul 3 se inregistreaza de cea mai bogata oferta de inchirieri si de vanzari de apartamente din Bucuresti, potrivit datelor furnizate de imobiliare.net.

Analiza oferita de Imobiliare.net arata ca in ultima luna s-au inregistrat peste 4.600 de oferte de inchiriere de apartamente, de la garsoniere pana la locuinte cu patru camere, iar cel mai mare numar a fost inregistrat in Sectorului 3: 1.091 de locuinte.

„Pretul si apropierea de metrou sunt cei mai importanti factori pentru o persoana interesata sa inchirieze sau sa cumpere o locuinta. In acelasi timp, proprietarii au inceput sa-ti promoveze proprietatile in functie de amplasarea imobilelor fata de metrou, iar acestia solicita preturi, atat pentru inchiriere, cat si pentru vanzare, cu 10-20% mai mari decat cei care detin apartamente aflate la o distanta mai mare de zece minute de metrou”, a declarat Alina Petrescu, marketing manager Imobiliare.NET.

In ceea ce priveste inchirierea garsonierelor, cele mai multe oferte sunt in apropierea urmatoarelor statii de metrou: Dristor, 11,8% din numarul total de oferte, Titan (7,7% ) si Lujerului (7,3%).

Pentru cei interesati sa inchirieze un apartamente cu doua camere, cea mai bogata oferta se inregistreaza in apropierea statiilor de metrou Piata Unirii (6,5%), Dristor (3%) si Tineretului.

Pentru inchirierea apartamentelor cu trei camere, cele mai multe oferte sunt langa statiile de metrou Piata Unirii (12,9%), Tineretului (8,3%) si Obor (6,5%).

De asemenea, in cazul apartamentelor cu patru camere, statii de metrou Piata Victoriei ocupa un loc fruntas in clasamentul ofertelor de inchiriere (11,4%), fiind urmata de Piata Unirii (11%) si statia de metrou Universitate (8,1%).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.