Business 9 Mai 2016 13:15
Cel mai mare eveniment din regiune dedicat tehnologiei se apropie! Techsylvania aduce in Cluj-Napoca lideri mondiali in domeniul investitiilor, inovatiei si al tehnologiei. Evenimentul va avea loc pe 21-24 mai, la Casa de Cultura a Studentilor.

Nascut intr-o familie de investitori, Tim Draper este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de investitii, pe plan mondial. Tim Draper este co-fondator si Managing Partner al fondului de investitii Draper Fisher Jurvetson, care detine nu mai putin de 3.5 miliarde de dolari in administrare conform Crunchbase, cu misiunea de a finanta afaceri debutante in domeniul tehnologiei. Investitorul va impartasi in cadrul conferintei Techsylvania informatii cu privire la provocarile intampinate in demersul sau profesional.

Un alt invitat de seama este Ioana Cozmuta, manager al departamentului de cercetare pe inovatie si microgravitatie la NASA. De profesie cercetator, Ioana contribuie la inovarea economiei din domeniul tehnologiei spatiale in cadrul celei mai mari agentii spatiale guvernamentale din SUA. Ioana Cozmuta ne va povesti mai multe despre profesia sa si despre felul in care se imbina tehnologia si inovatia intr-o organizatie gigant, doar la conferinta Techsylvania.

Mai mult decat atat, printre speakerii de renume confirmati se regasesc si profesorul Mark Post, care a dezvoltat primul hamburger cu carne de vita produsa artificial in laborator si a primit investitie de la unul dintre co-fondatorii Google, dar si Steffi Czerny, recunoscuta de celebra publicatie Wired ca fiind una din cele mai influente 100 persoane din Europa. De asemenea, manageri ai unor companii de succes, lideri in industriile in care activeaza, precum Twitter, Soundcloud, Hootsuite, Prezi vor fi prezenti la cea de-a treia editie a evenimentului.

In cadrul hackathon-ul Techsylvania dezvoltatorii software isi vor putea testa abilitatile de programare, dar si creativitatea, avand posibilitatea de a dezvolta aplicatii pentru drone DJI sau Parrot, dispozitive de realitate virtuala precum Oculus Rift sau Merge VR, ceasuri inteligente de la Vector, Apple sau Google, instrumente care urmaresc gesturile sau privirea cum ar fi Leap Motion si The Eyetribe Tracker s.a. 130 de programatori vor concura pentru premii constand in gadgeturi de la Vector Watch, Parrot, Alcatel, Pebble, Merge VR, Leap Motion si Misfit, dar si o invitatie exclusiva la programul de pre-accelerare gazduit de Young Leaders Club, precum si mentorat business din partea organizatiei Founders Forum din Londra.

Citeste si:
Andreea Antonescu nu o mai vrea nașă de botez pe Andreea Bălan....
Andreea Antonescu nu o mai...

Organizatorii Techsylvania adauga o noua componenta evenimentului prin organizarea de workshop-uri tematice, relevante pentru programatori, antreprenori si intreprinzatori, deopotriva. Teme precum sisteme de conducere asistata, realizarea de strategii de PR, dezvoltarea de organizatii inovative sau tehnici de realizare a unui pitch de succes, vor fi livrate de catre speakeri si parteneri Techsylvania.

Evenimentul se va incheia cu o competitie de pitching care va aduce startup-uri din jurul lumii pe scena Techsylvania. Cel mai promitator startup va fi premiat cu o excursie in Silicon Valley, cu sprijinul Microsoft.

Mai multe informatii si achizitia ultimelor bilete se pot gasi pe http://www.techsylvania.co/


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.