Pasionatii de tehnologie si specialistii IT pot castiga gadget-uri de ultima generatie la IoT Village, un concurs de hacking din cadrul evenimentului Techsylvania.

IoT Village este o componenta a hackathon-ului si a conferintei Techsylvania, unde participantii descopera si castiga cele mai noi si practice gadget-uri smart de pe piata, daca reusesc sa identifice slabiciuni in modul de functionare a produselor, conform comunicatului remis catre 9AM.ro

Zece dintre cele mai noi tehnologii din zona smart living, a securitatii si a sanatatii, cum sunt Danalock, dispozitivul care ofera acces preferential in casa, Nest Cam, o camera de supraveghere functionala la 130 de grade, Sense, un dispozitiv care monitorizeaza somnul si multe alte gadgeturi vor fi disponibile la Techsylvania.

IoT Village este sprijinit de Bitdefender, unul dintre cele mai de succes business-uri romanesti din domeniul IT, al carui CEO, Florin Talpes, a fost unul dintre speakerii prezenti pe scena in cadrul editiei trecute a conferintei.

Techsylvania introduce IoT Village ca o noua verticala a evenimentului, in contextul Internet of Things ca subiect in ascensiune, dar si a riscurilor de securitate rezultate din explozia de terminale conectate la Internet. Mai mult, inca de la primul eveniment care a avut loc acum trei ani, Techsylvania s-a dezvoltat si s-a imbunatatit constant, adaugandu-i-se pe langa partea de conferinta si concurs pentru programatori, diverse alte puncte de interes pentru public.

Nu in ultimul rand, Techsylvania anunta nume noi pentru conferinta, precum Simon Gosling de la Happy Finish, Rumen Iliev de la LAUNCHub, Fabian Westerheide de la Asgard, Eric Wood de la Telenav, pe langa o serie de nume importante din industrie care au fost deja confirmate.

Cu IoT Village, peste 40 de speakeri care vor fi prezenti la conferinta, un maraton de programare si o competitie destinata startup-urilor, Techsylvania promite a fi unul dintre cele mai complexe evenimente din domeniul tehnologiei in Europa de Est.

Citeste si:
5 Gadgeturi pentru bucătărie care îți fac viața mai frumoasă
5 Gadgeturi pentru bucătărie...

Techsylvania este sustinuta de Telekom Romania, in calitate de partener principal.

Multumiri urmatorilor parteneri, fara de care Techsylvania nu ar fi ajuns aici: Accenture, Banca Transilvania, Riverbed, Halcyon Mobile, 3Pillar Global, Small Footprint, Yopeso, Macadamian, Xoomworks, Twitter, Bitdefender, Laurentiu, Laurentiu & Associates, Telenav, SDL, DJI si Always Stay Creative.

Mai multe informatii despre Techsylvania, IoT Village cat si detalii despre bilete se pot gasi pe www.techsylvania.co.

Techsylvania este una dintre cele mai mari conferinte est-europene din domeniul IT si al tehnologiei, care ajunge anul acesta la a treia editie. Anual, evenimentul ce are loc la Cluj-Napoca aduna sute de participanti pasionati de industria tehnologiei, alaturi de speakeri de top din domeniu si cele mai noi gadget-uri de pe piata. Tot in cadrul celor 4 zile de eveniment are loc si un concurs destinat programatorilor. Biletele pentru conferinta se pot achizitiona de pe www.techsylvania.co.

Citeste si:
DOCUMENT. Guvernul a publicat măsurile fiscale. Cum vor fi taxate...
DOCUMENT. Guvernul a publicat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.