Business8 Septembrie 201614:15

Lectura de un minut

S-a incheiat evaluarea celor 150 de propuneri de proiect eligibile din Programul de granturi ,,Raiffeisen Comunitati” 2016.

Evaluarea a fost realizata de 100 de voluntari Raiffeisen, fiecare proiect fiind jurizat de 3 voluntari. Cele mai apreciate 20 de proiecte au trecut in faza finala a programului, cea de votare de catre publicul larg, care se va incheia pe 15 septembrie. Finalistii sunt 17 organizatii, doua spitale ai o institutie de invatamant, din diferite zone ale tarii: Bucuresti si judetele Arges, Alba, Bacau, Bihor, Cluj, Constanta, Iasi, Teleorman si Timis. Domeniile deservite de proiectele finaliste sunt: servicii sociale si de sanatate (17), ecologie urbana (2), educatie financiara (1). Lista completa a finalistilor este afisata aici.

Pana pe 15 septembrie 2016, orele 17:00, puteti vota un singur proiect, o singura data, astfel:

  • Accesati raiffeisencomunitati.ro
  • Daca nu aveti cont de utilizator pe platforma, dati click pe „Creeaza-ti un cont” pentru a va inregistra;
  • Dupa autentificare cu user si parola, se va deschide o pagina cu proiectele supuse votului;
  • Puteti vedea si harta proiectelor, grupate pe judete (prin click pe un judet, se deschide lista proiectelor din acel judet);
  • Pentru a vedea detaliile unui proiect, dati click pe titlul proiectului;
  • Pentru a vota, apasati butonul „Voteaza” din dreptul proiectului preferat;
  • Rezultatul voturilor se actualizeaza automat, in timp real.

ATENTIE!

Este interzisa votarea de mai mult de 10 ori de pe acelasi IP. Exceptie fac companiile institutiile care, pentru a fi exceptate de la aceasta regula, trebuie sa trimita o adeverinta semnata si stampilata catre raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro, care sa contina numele companiei, numarul de IP, numarul maxim de persoane care ar putea vota si argumentarea solicitarii de exceptare.

Raiffeisen Bank S.A. isi rezerva dreptul de a valida sau anula voturile inregistrate online, in urma intreprinderii unor verificari cu privire la modul in care au fost votate proiectele. Este interzisa votarea de pe conturi create cu adrese de e-mail temporare.

Dupa incheierea ultimei etape, se vor desemna drept castigatoare primele 10 proiecte care au obtinut cel mai mare numar de voturi. Fiecare proiect va primi 10.000 euro, bugetul total al programului fiind de 100.000 euro.

Citeste si:
Citu: "Avem resursele si instrumentele fiscale necesare pentru a...
Citu, despre gestionarea...

Sustine si tu cauza preferata, votand pana pe 15 septembrie unul dintre proiectele finaliste!Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.