start-up.ro te invită între 6 și 9 octombrie la Hotel Carmen din Predeal la Startup Elites, tabăra cu iz de festival, unde înveți să-ți dezvolți afacerea, cunoști oameni importanți și ai parte de provocări.

Denumită anterior Startup Your Life, tabăra de antreprenoriat pe care o organizăm la start-up.ro vine din acest an cu un concept nou și este dedicată celor mai buni tineri antreprenori care vor să dezvolte lumea afacerilor.

La Startup Elites 2022 participarea este gratuită. Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 septembrie și te invităm să ne scrii de ce consideri că meriți să te numeri printre cei 30 de tineri pe care-i vom alege pentru a veni alături de noi și de traineri în ediția din acest an a taberei și să ne povestești pe scurt despre afacerea pe care o ai sau despre ideea la care lucrezi și pe care dorești să o concretizezi.

Înscrie-te acum la Startup Elites gratuit. Avem 30 de locuri și doar cei mai buni vor fi alături de noi.

1. Înveți despre dezvoltarea business-ul în cadrul workshop-ului

În Startup Elites, îmbinăm atmosfera relaxată, de festival, cu cea de învățare. Dar vrem să o faci nu de la oameni care nu au experiență sau pe care i-ai văzut peste tot, ci de la experți în domeniul lor. Am pregătit o serie de workshop-uri de Product market Fit, Growth, Critical Thinking, Design thinking, team work, research și startup strategies ca să poți să crești afacerea ta într-un mod corect. Fiecare workshop este unul interactiv, în care invităm participanții să pună întrebări, să întrerupă speakerii , să afle cât mai multe. Ai 4 zile în care să afli câteva lucruri care te interesează și să le pui în aplicare. Chiar dacă Roma nu s-a construit în 4 zile, poți pleca de la Startup Elites cu un crash course despre dezvoltarea unei companii la început de drum.

Retail jobs

2. Lucrezi în echipă la dezvoltarea unui business plan și al unui pitch

Una dintre provocările pe care le punem la dispoziția participanților este munca în echipă. În cele 4 zile cei care vin, cei mai buni tineri care vor să fie antreprenori, sunt împărțiți pe echipe, în mod aleatoriu și vor avea de ales o direcție pe care să dezvolte un business plan împreună. Veți lua în considerare tot ce s-a făcut la workshop-uri, tot ce aflat. Vă provocăm să lucrați în echipe cu oameni necunoscuți, pentru a vă testa capacitatea de a interacționa, veți folosi toate rețelele voastre sociale pentru a face research și veți avea doar 4 zile pentru un pitch perfect. Detalii în curând.

3. Interacționezi informal cu speakerii și experții

Unul dintre lucrurile care ne plac cel mai mult la Startup Elites (care s-a numit anterior Startup Your LIfe și a avut 7 ediții) e interacțiunea dintre speakeri și participanți. Suntem 4 zile la munte. Îi invităm pe speakeri să stea cu noi toată perioada sau măcar o zi întreagă. Rareori ai ocazia să-i iei deoparte pe acești oameni și să poți discuta cu ei 30 de minute sau chiar o oră. Interacțiunea informală se petrece la masă, la o bere sau la un vin, pe terasă. Ne bucurăm de poveștile oamenilor de experiență și poți să le explici exact problemele tale pentru a găsi rezolvare la ele. Nu există deranj la Startup Elites. Există doar întrebări pe care trebuie să le pui.

Citeste si:
Startup Elites 2022: ce înveți în tabăra de antreprenoriat și de ce...
Startup Elites 2022: ce...

Chiar dacă înscrierile sunt gratuite, convinge-ne că ai ce trebuie ca să vii la Startup Elites în formularul de aici.

4. Răspunzi provocărilor și te bucuri de vremea de la munte

Partenerii Startup Elites vor lansa provocări participanților. Nu ne vom rezuma doar la workshop-uri sau la pitch-uri în echipă. Vom crea provocări surpriză pentru voi, incursiuni în natură, activări de brand cu iz antreprenorial, unde va trebui să îți folosești conexiunile, mintea și sufletul pentru a primi premii sau a câștiga puncte bonus la Startup Elites. Plus, te invităm să te bucuri de locul unde suntem, Hotel Carmen Predeal, ca să ieși la o plimbare, ca să te bucuri de munte. Provocările pregătite îți vor testa creativitatea, capacitatea de a-ți folosi rețeaua deja formată.

Citeste si:
6.000 de copii au spus „da” taberei de vară Easy Breezy Summer Camp...
6.000 de copii au spus „da”...

5. Te distrezi

Nu în ultimul rând, Startup Elites e ca un summer school de antreprenoriat. Nu suntem scorțoși la start-up.ro și nu ne-a plăcut niciodată acest lucru. Din acest motiv, Startup Elites vrea să fie o petrecere, o relaxare, un moment în care viitorul antreprenoriatului românesc se adună pentru a discuta relaxat viitorul. 80% dintre participanții din anii precedenți, pe vremea când evenimentul se numea Startup Your Life, spun astăzi că distracția a fost unul dintre plusurile taberei. Dar am văzut oameni care s-au distrat până dimineață, iar apoi au muncit ca și cum ar fi fost la competiția vieții lor. Asta vrem și acum.

Cine poate să se înscrie? Dacă ai între 16 ani și 40 de ani, ai sau nu deja o afacere, dar vrei să te dezvolți și să crești, ești primit la Startup Elites.

Citeste si:
Klaus Iohannis, vizită la tabăra mobilă pentru refugiaţi de la...
Klaus Iohannis, vizită la...

Printre temele pe care le vei dezbate și aprofunda vor fi:


  • Strategii de dezvoltare

  • Team work, management și cum să construiești o echipă puternică

  • Critical thinking

  • Product Market Fit

  • Growth și cum să dezvolți business-ul tău

  • Design thinking

  • Research pentru afacerea și ideea ta


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 August 2022 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.