Smart Future este evenimentul în care aducem în același loc oamenii care setează viitorul României. Pe 7 aprilie, lansăm o dezbatere ce va puncta clar care sunt modurile prin care tehnologia poate schimba țara, transformările care deja au început și oamenii care contribuie la viitorul conectat al României. Înscrie-te gratuit acum!

Subiectele discutate vor fi 5G, Internet of Things, Industry 4.0, blockchain, descentralizare și smart city - elementele esențiale pentru transformarea României în următorii ani.

Alături de reprezentanți Telekom România, Mastercard, dar și a unor companii și startup-uri precum Dendrio, Kfactory sau Modex, vom descoperi viitorul României.

Înscrie-te aici la Smart Future pentru a-i întâlni pe oamenii care se uită spre viitorul României și a discuta cu ei.

Timp de o zi vrem să setăm și să aflăm agenda clară nu doar a digitalizării României, ci a transformării țării noastre prin intermediul tehnologiei moderne. Ulterior evenimentului vom extrage principalele informații pe care să le transformăm în direcții strategice de urmărit, atât la nivel editorial, dar și la nivelul industriilor din România.

O dezbatere nu va duce la schimbare imediată, dar va seta o agendă. În ultimii ani ne-am uitat constant la inovație pentru a vedea încotro se duce lumea. Și chiar dacă ultimul an a fost cel mai dificil pentru afacerile românești, dezvoltarea tehnologică nu trebuie să se oprească, pentru că aceasta poate să accelereze viitorul țării.

Fie că vorbim despre implementarea infrastructurii 5G și rețelele de senzori care vor fi create sau despre medicină la distanță, România 2030 poate avea șansa de a fi o țară reorganizată.

Evenimentul Smart Future - România 2030 va fi organizat online pe platforma Virtual.IC.Events, într-un mediu în care inovația și colaborarea prin tehnologie sunt la ele acasă. Te poți înscrie direct pe site-ul evenimentului pentru a lua legătura cu oamenii care aduc tehnologia viitorului în prezent.

Citeste si:
Dan Ostahie, Robert Berza și Radu Savopol sunt printre primii...
Dan Ostahie, Robert Berza și...

Cum va fi organizat Smart Future și ce discuții vor fi?

11.00 - 12.00 - 5G Future

Impactul și viitorul adus de tehnologiile 5G în România, o discuție cu operatori de telecomunicații și startup-uri care folosesc astfel de tehnologii și impactul acesteia asupra viitorului

12.00 - 13.00 - Industry 4.0

Cum se schimbă industria cu ajutorul senzorilor? Reprezentanți ai industriilor și startup-urilor vor discuta despre cum au aplicat în business-ul lor digitalizarea și tehnologizarea pentru a pune bazele industriilor viitorului.

13.00 - 14.00 - Smart City of the People

Reprezentanți ai autorităților locale din România vor veni cu cele mai bune exemple de implementare a tehnologiei în localitățile lor, dar și planurile de viitor

14.00 - 15.00 - Security, privacy and a connected world

Tehnologia se dezvoltă, așa că și fricile oamenilor legate de intimitate și securitate cresc. O rețea de senzori dezvoltată înseamnă riscuri cibernetice - pentru companii, dar și pentru cetățenii orașelor smart. Vom discuta cu specialiști de la firme de securitate, dar și cu experți blockchain despre cum datele descentralizate vor transforma lumea conectată.

Citeste si:
Smart Future - Înscrie-te la evenimentul care creează România de...
Smart Future - Înscrie-te la...

Speakerii confirmați la Smart Future - România 2030

În cele 4 paneluri vom avea peste 10 speakeri - oameni cheie în domeniile în care activează - care vor discuta despre digitalizarea României și implementările din mediul public, dar și cel privat.

Printre speakerii deja confirmați se numără:

Alexandru Nen, Technical Solutions Specialist, Smart City și IoT Solutions la Telekom România, un susținător al implementărilor digitale pentru viitorul țării.

Mario Popescu, CEO și cofounder la Tailent, o companie de Robotic Processing Automation, care ajută firmele să-și automatizeze procesele repetitive și să crească productivitatea.

Vlad Cazan e cofounder al Kfactory, primul startup din România concentrat pe transformarea industriei în una digitală și bazată pe date concrete, adică Industry 4.0.

Citeste si:
Chase & Status pregătesc un show incendiar la festivalul Massif
Chase & Status pregătesc un...

Cristian Herghelegiu, CEO al Dendrio, lucrează alături de Kfactory la implementarea tehnologiilor în cadrul fabricilor și la oferirea de soluții digitale industriilor care trebuie modernizate.

Alin Iftemi, CBO și cofounder la Modex, o companie care susține implementările de tip blockchain în România, dar are colaborări în toată lumea. El va vorbi despre cum blockchain poate schimba administrația.

Bogdan Botezatu, Director of Threat Research and Reporting la Bitdefender va discuta despre aspectele de securitate cibernetică ce trebuie luate în calcul într-o lume digitalizată.

Lista speakerilor va fi actualizată constant și la ea se vor adăuga alte nume importante din domeniile ce împing inovația la un alt nivel. Înscrie-te acum la Smart Future - România 2030 pentru a afla primul cum se va transforma societatea și business-ul.

Citeste si:
Șeful Statului Major al Apărării, despre introducerea serviciului...
Șeful Statului Major al...

Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Martie 2021 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.