Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a declarat ca a votat cu gandul la copiii sai si are incredere ca romanii vor alege astazi un presedinte "care va pune intotdeauna pe primul loc interesele lor".

"Am votat astazi, din toata inima, pentru un viitor mai bun, pentru o Romanie in care sa se regaseasca fiecare roman.

Am votat cu speranta ca romanii nu vor mai pleca din tara, ca pensiile si salariile vor creste, ca oamenii vor trai in bunastare, dar, mai presus de orice, ca fiecare roman va avea o sansa la o viata decenta in tara lui.

Am incredere ca romanii vor alege astazi un presedinte, care va pune intotdeauna pe primul loc interesele lor", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

"Am votat pentru o tara in care fiecare roman sa se regaseasca, pentru o tara in care fiecare roman sa simta ca are un viitor. Am votat cu gandul la copiii mei, am votat cu gandul la o tara prospera demna si respectata oriunde in aceasta lume, am votat impotriva ideii de austeriate, impotriva oricarui proiect care ar putea sa puna in pericol siguranta cetateanului in aceasta tara, impotriva oricarui proiect care ar putea sa pericliteze viata batranilor nostri, a copiilor nostri", a declarat Fifor dupa iesirea din sectia de votare, potrivit adevrul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.