Presa de senzatie care scruteaza in cele mai mici detalii familia regala britanica a surprins faptul ca de pe o masuta din sala Palatului Buckingham unde au loc receptiile a disparut o poza care ii infatisa pe printul Harry si pe sotia sa, Meghan Markle, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Fotografia incadrata a ducilor de Sussex a fost retrasa de pe una dintre masutele aflate in sala de receptie a Palatul Buckingham, unde regina Elisabeta a II-a primeste vizitele oficiale.

Tabloidele britanice au sesizat disparitia fotografiei de pe masuta, cu prilejul vizitei la palat, la 22 octombrie, a Inaltului Comisar al Grenadei pentru Regatul Unit, Kisha Alexander-Grant, care a fost primita de regina Elisabeta a II-a, scrie Agerpres.

Pe masuta a ramas doar fotografia ducilor de Cambridge, alaturi de o alta care ii infatiseaza pe printul William si pe fratele sau Harry in uniforme militare.

Se crede ca motivul retragerii pozei este recentul turneu al printului Harry si sotiei sale Meghan Markle, in cadrul caruia cei doi au acordat interviuri ziaristului Tom Bradby, prezentatorul programului News at Ten al canalului ITV News.

In acest interviu, nepotul reginei Elisabeta a II-a isi exprima durerea fata de moartea mamei sale, printesa Diana, despre care a marturisit ca este o rana ce supureaza "de cate ori vad o camera (video), de cate ori aud un clic sau vad un blit".

Printul Harry aminteste, de asemenea, posibilitatea de a pleca definitiv din Marea Britanie si de a se instala in Africa.

Declaratiile cu cel mai mare impact au fost insa cele cu privire la fratele sau, printul William, fata de care s-a distantat in ultimele luni. Desi si-a reiterat afectiunea fata de el, Harry a recunoscut ca relatiile dintre el si fratele sau nu trec prin cel mai bun moment.

"Suntem frati. Mereu vom fi frati. In momentul de fata, cu siguranta suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alaturi de el, asa cum stiu ca si el va fi alaturi de mine", dar ca frati avem atat "zile bune'', cat si ''zile proaste'', a afirmat printul Harry.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.