Senatorul liberal Florin Citu avertizeaza ca statul roman a cumparat in secret inca o banca, iar Romania nu isi va permite doua banci de retail detinute de stat.

"Hello! Curtea de Conturi, DIICOT, Consiliul Concurentei, chiar vi se pare ok ce face guvernul? BNR?

Statul roman a cumparat in SECRET inca o banca- Banca Romaneasca.

Informatia a aparut in presa dar nicio explicatie despre tranzactie.

Nu stim ce pret a fost platit pentru aceasta tranzactie. Dar STIM ca EXIM Bank, adica statul roman, S-A IMPRUMUTAT de la o banca privata sa cumpere o alta banca privata. La ce pret?

Mai mult stim ca LEGEA privind organizarea si functionarea Bancii de Export-Import a Romaniei EXIMBANK – S.A. TREBUIE modificata. Altfel, tranzactia nu poate avea loc. PSD+ALDE modifica legea dupa ce au cumparat banca? Ce ascund?

In plus pentru aceasta tranzactie este nevoie de AVIZUL Consiliului Concurentei. (Vezi poza)

Toata lumea tace desi este o enigma cum un guvern care se imprumuta sa plateasca pensii si salarii are bani sa cumpere o banca privata. INCONSTIENTILOR, ne aruncati in haos total!

Care este oportunitatea aici? Guvernul a introdus o taxa bancara care a afectat NEGATIV profitabilitatea tuturor bancilor. Care este impactul acestei taxe asupra bancii respective?

Este posibil ca aceasta cumparare sa fie un salvare mascata cu bani publici.Daca este asa sa stim si noi. Acum asa arata. Impactul taxei pe lacomie a fost mult prea dur pentru aceasta banca si statul a intervenit pentru a nu aparea panica in sistem.

Ministerul Finantelor trebuie sa vina URGENT cu explicatii si detalii

Trebuie sa explice foarte clar de ce cumpara inca o banca care are acelasi obiect de activitate cu CEC Bank. Este CEC Bank falimentara si atunci are statul nevoie de alta banca curata?

Eu va spun clar. Daca este asa o oportunitate Banca Romaneasc atunci noi vom PRIVATIZA CEC Bank.

Romania nu isi permite DOUA banci de retail detinute de stat.

Citeste si:
Fostul ministru Vlad Voiculescu la DNA în dosarul vaccinurilor:...
Fostul ministru Vlad...

Romanii nu platesct taxe si impozite sa sustina ideile megalomanice si tampite ale PSD-ALDE.

Premierul si ministrul de finante TREBUIE URGENT sa explice Romanilor aceasta tranzactie", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.