Fostul premier, Victor Ponta, a publicat pe Facebook o noua fotografie in care Liviu Dragnea apare alaturi de Laura Kovesi, Gabriel Oprea si George Maior si le transmite fostilor colegi din partid ca cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false.

"Pentru membrii CEX al PSD - pentru toti cei care inca il sustin pe Dragnea! Stop minciunii si ipocriziei! Stop manipularii si imposturii!

Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel, nici contra abuzurilor, nici ca sa-si apere colegii! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti !

Revolta mea, a lui Grindeanu, Tudose, Banicioiu, Andronescu, Firea si, de ieri, Tutuianu, Stanescu , Ciolacu, Mocioalca, Neacsu etc nu are absolut nicio legatura cu Iohannis, SRI, Soros bla bla - este doar o incercare in al 12 lea ceas de a-i lua mansa unui pilot nebun si disperat gata sa distruga tot!

Cine maine ramane cu Dragnea sa nu mai invoce scuze false!", a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.