Scrisoarea deschisa data publicitatii miercuri de trei lideri social-democrati contine o serie de principii sanatoase privind actiunea politica a partidului, care din pacate au fost abandonate in ultima perioada, afirma secretarul general al PSD, Marian Neacsu.

"Am citit cu atentie declaratia comuna a colegilor nostri si am constatat ca sunt enuntate o serie de principii sanatoase privind actiunea politica a PSD, care din pacate au fost abandonate in ultima perioada. Sunt intru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial si democratic de luare a deciziilor in partid si, mai ales, celei de asigurare a continuitatii si mai ales a coerentei guvernarii. In calitate de secretar general, propun ca in perioada imediat urmatoare acest document sa fie analizat de toate organizatiile partidului si dezbatut in cadrul Comitetelor Executive Judetene, astfel incat presedintii de organizatii sa participe la Comitetul Executiv National cu un mandat clar din partea membrilor de partid. In felul acesta vom pastra si unitatea partidului si guvernarea si vom putea sa privim cu incredere catre alegerile de anul viitor", a subliniat Marian Neacsu, intr-o declaratie transmisa, miercuri, Agerpres.

Citeste si: Textul scrisorii prin care mai multi lideri PSD ii cer demisia lui Liviu Dragnea

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.