Primarul Gabriela Firea, vicepresedinte al PSD precizeaza ca ea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu si-au asumat public textul care este sustinut de mult mai multi lideri de filiala.

"Vreau sa fac urmatoarea precizare. Cele trei persoane care si-au asumat documentul, Paul Stanescu, Adrian Tutuianu si eu, (...) nu am facut altceva decat, la propunerea colegilor nostri, sa asumam public acest document, sa fim interlocutorii dumneavoastra, urmand ca in zilele urmatoare si alti colegi sa-si spuna punctul de vedere. Nu cred ca era un element care sa conteze, si anume numarul persoanelor care au semnat deja aceasta declaratie privind starea PSD. Suntem suficient de multi presedinti de organizatii care aderam in principiile din acest document, astfel incat el sa nu mai fie luat in deradere de domnul Dragnea.

Citeste si: Textul integral scrisorii prin care mai multi lideri PSD ii cer demisia lui Liviu Dragnea

Am gandit fiecare paragraf si fiecare element, cu gandul la mersul bun al tarii. Nu am ajuns la acest moment in care sa facem publice problemele din interiorul partidului pentru ca nu stim sa le rezolvam, ci pentru ca in interior nu am gasit, o perioada lunga de timp, rezolvarea si pentru ca discutam fara o finalitate", a declarat Gabriela Firea la Antena 3, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.