Business 4 Mai 2018 11:20
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca oficialii Comisiei Europeane nu au oferit previziuni reale, liderul social-democrat mentinandu-si estimarea referitoare la incadrarea deficitului bugetar pe 2018 in limita a 3% din PIB.

"Eu nu vreau sa intru in conflict cu Comisia Europeana (...), dar vreau sa spun cu foarte mare respect ca in toti anii precedenti Comisia Europeana - asta e si rolul acestei institutii sa fie foarte grijulie si sa traga semnale de alarma – a avut mereu previziuni si de o crestere economica mai mica decat s-a dovedit ca a fost in realitate si un deficit mai mare decat a fost in realitate.

Noi ne mentinem punctul nostru de vedere pentru ca este bazat pe analize si pe cifre serioase – ca deficitul va fi anul acesta sub 3 %, undeva 2,96, 2,98. Si anul trecut era acelasi tip de discutii ca deficitul va sari de 3 %, dar s-a dovedit ca in final a fost sub 3%", a declarat Liviu Dragnea, citat de romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.