Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca Declaratia unica va fi disponibila incepand cu 16 mai.
"Declaratia (unica, n.r.) acum este finala, nu apare nicio alta varianta peste o zi, doua sau trei. Saptamana aceasta vom afisa pe site-urile tuturor institutiilor publice varianta pe care noi deja am comunicat-o. Formularul inteligent, acel formular va fi disponibil online incepand cu data de 16 mai, pentru ca oamenii sa poata depune astfel declaratia unica

Vrem ca pana la finalul anului sa avem si o aplicatie telefonica pentru cei care vor sa faca plata de oriunde. Vrem sa mergem pe o simplificare radicala a tot ceea ce inseamna azi administratia publica si in special cea a fiscului. In saptamanile urmatoare, toti contribuabilii vor primi acasa, prin posta, parola pentru a accesa mediul online pentru a-si depune declaratia online. Deci, pana la final de luna aprilie, poate si inceput de luna mai, toti contribuabilii primesc acasa, prin posta, in plic sigilat parola de acces, pentru ca astazi sunt doar 5% (dintre contribuabili, n.r.) in sistemul online, restul sunt pe hartie. Vor fi schimbari spectaculoase in acest an", a spus ministrul Finantelor, citat de wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.