"Responsabilitatea actului de guvernare apartine Prim-Ministrului si echipei sale, orice decizie guvernamentala trebuie luata in interiorul Guvernului!", este de parere Marius Nica, ministrul Fondurilor Europene.

"1.5 miliarde de euro pierduti pentru alesii locali si mediul privat

Dezvoltarea economica a Romaniei, cea mai importanta parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obtinuta decat prin munca asidua, ministri competenti si liniste guvernamentala.

Sub mandatul actualului Prim-Ministru, Romania a acreditat Autoritatile de Management, a luat masurile pentru indeplinirea conditionalitatilor ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

2018 este cel mai important an, Romania poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exercitiu. Orice zi pierduta este o crima la adresa dezvoltarii economice a Romaniei.

Responsabilitatea actului de guvernare apartine Prim-Ministrului si echipei sale, orice decizie guvernamentala trebuie luata in interiorul Guvernului!", a scris Marius Nica pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.