Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca in Romania exista companii mari care platesc un impozit mic, motiv pentru care ar trebui verificat daca aceste firme respecta legea.
"S-a spus problema despre companii mari care fac afaceri in Romania si care lasa putin impozit in aceasta tara. Am vazut foarte multi romani, si la televizor, care ne certau pentru asta. Mi-a placut foarte mult ca sunt romani care sunt interesati ca banii care trebuie sa ramana in Romania, sa plece.

Eu cred ca fiecare companie care isi desfasoara activitatea aici trebuie sa respecte legea si cred ca institutiile statului, sigur care acum se ocupa de chestiuni mult mai importante, niste ferme de porci, ar trebui sa se uite cu atentie daca aceste companii respecta legea si nu cumva scot profitul prin tot felul de proceduri care sunt ilegale", a declarat liderul social-democrat, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.