Microsoft Romania anunta organizarea celei de-a cincea editii a evenimentului anual Microsoft Summit.

Microsoft Summit 2017 reuneste ca de fiecare data reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania, invitati vizionari care au dat tonul unor transformari sistemice cu impact recunoscut la nivel international si cele mai noi tehnologii din business. Programul este conceput in asa fel incat sa se plieze pe agenda incarcata a reprezentantilor de top ai mediului de afaceri, fiind condensat intr-o zi de conferinte, workshop-uri si seminare care incearca sa concretizeze viziunea noii paradigme digitale. Evenimentul va avea loc pe 7 noiembrie si va fi gazduit de Teatrul National „I. L. Caragiale” Bucuresti.

Potrivit unui comunicat remis 9am, editia de anul trecut a adunat impreuna aproape 900 de manageri reprezentand majoritatea industriilor active in economia romaneasca, de la agricultura la cea financiara sau IT, 35 de vorbitori si peste 30 de ore de activitate in paralel, impartite pe mai multe linii de interes.

„Ceea ce incercam sa cream cu Microsoft Summit nu este un moment de etalare a inovatiei tehnologice pe care Microsoft o aduce mediului de afaceri global, ci un punct de contact intre mediul de afaceri local si cele mai noi evolutii ale domeniului – fie ele teoretice sau practice – contact care sa poata contura o imagine cat mai concreta a viitorului comun. Traim o epoca de transformare profunda, care modifica fundamental modul in care companiile trebuie sa actioneze si sa se prezinte in contextul unei lumi conectate, iar singurul mod de a naviga cu succes provocarile si oportunitatile acestei transformari digitale este de a avea o viziune clara si actionabila a viitorului,
” a declarat Gabriela Matei, general manager la Microsoft Romania.

Primele nume anuntate din lista celor invitati sa apara pe scena Microsoft Summit 2017 sunt Toomas Ilves, fostul presedinte al Estoniei si April Rinne, sefa Comisiei pentru Economie Colaborativa la World Economic Forum.

Toomas Ilves a fost presedinte al Estoniei intre 2006 si 2016, perioada in care tara a devenit cea mai avansata societate digitala din lume, finalizand cu succes tranzitia sistemelor de informare si guvernare in mediul digital. Estonia este astazi un studiu de caz al avantajelor dar si provocarilor pe care le aduce transformarea digitala la nivelul unei intregi comunitati, iar cetatenia electronica estoniana este una oferita la nivel global.

April Rinne este liderul Grupului de Lucru pentru Economia Colaborativa in cadrul World Economic Forum, grup de lucru care analizeaza efectele si evolutiile noilor modele economice aduse de epoca digitala. Raportul „Circular Economy Innovation & New Business Models Dialogue” emis de grup este una dintre cele mai comprehensive analize asupra fenomenului dintr-o perspectiva de business.

Citeste si:
Președintele Iohannis încurajează o prezență cât mai activă în...
Președintele Iohannis...

Evenimentul va avea loc pe data de 7 noiembrie, achizitia biletelor se poate face in reteaua Eventim sau pe website-ul www.mssummit2017.ro . Pana pe 15 august costul biletelor de acces in versiunea „Very Early Bird” este de 540 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.