Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca ii monitorizeaza in permanenta pe ministrii sai, urmand sa traga concluziile in ceea ce ii priveste alaturi de seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, pe care ulterior le va prezenta coalitiei care sustine Guvernul. Prim-ministrul a subliniat ca remanierile nu se fac la televizor, adaugand ca este multumit de ”mare parte din ministri, care au facut ceea ce trebuiau sa faca”.

”Eu ii monitorizez pe toti ministrii si nu sunt singurul, sunt convins. Inclusiv domnul presedinte Liviu Dragnea monitorizeaza nu doar Guvernul ci si celelalte institutii. Datoria mea este sa monitorizez toti ministrii, toti membrii echipei guvernamentale. Sunt lucruri absolut normale, sunt termene, masuri pe care trebuie sa le adoptam si pe care trebuie sa le facem intr-un mod cat se poate de clar si de transparent, fara patima personala sau chestiuni care tin de chimie personala (...) Remanierile nu le facem la televizor”, a declarat prim-ministrul.

Grindeanu a aratat ca este multumit de ”mare parte dintre membrii Executivului” si dupa o analiza in ceea ce priveste activitatea acestora urmeaza sa traga o concluzie pe care o va prezenta colitiei de guvernare.

”Analizam, tragem linie, discutam cu presedintele Liviu Dragnea, trag o concluzie ca si prim-ministru vizavi de modul in care membrii echipei guvernamentale si-au facut treaba, prezint concluzia pe care o am si o discutam asa cum am facut toate celelalte lucruri cu partidul din care fac parte impreuna cu presedintele partidului si in coalitia care sustine acest Guvern. (...) Sunt multumit de mare parte din ministrii. Au facut ceea ce trebuiau sa faca – ca si masuri – in primele trei luni”, a sustinut seful Executivului.

Intrebat daca a discutat cu liderul PSD despre nemultumirile pe care acesta le are legat de ministri, Grindeanu a afirmat ca vorbeste ”de foarte multe ori pe zi” cu acesta, scrie News.ro.

”Eu vorbesc cu domnul presedinte Liviu Dragnea de foarte multe ori pe zi, contrar a ceea ce se incearca a se spune din interior si din exterior. Suntem doi oameni politici extrem de responsabili care ne intelegem fiecare dintre noi rolul pe care il avem si unde suntem fiecare dintre noi si care ne dorim un singur lucru: ca tot ceea ce noi am spus si cu ceea ce ne-am angajat sa facem, sa facem”, a spus Grindeanu.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, ca este nemultumit de cum a gestionat Tudorel Toader problema legii privind modificarea Codurilor penale, si nu poate spune ca este "foarte multumit" ca l-a sustinut ca ministru, adaugand ca sunt si alti membri ai Cabinetului fata de care are rezerve. Intrebat daca este vorba despre mai mult de doi, cu referire la Tudorel Toader si Viorel Stefan, pe care Dragnea l-a criticat recent, social-democratul a confirmat.

Citeste si:
Audierile miniștrilor din Guvernul Ciolacu, în comisiile...
Audierile miniștrilor din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.