Pe 1 aprilie, 11 manageri de top, antreprenori si profesionisti din industrii diverse, antrenati de echipa SELFTRUST Academy, s-au duelat pentru Marele Trofeu in cea de-a 7-a Editie a competitiei “Who`s King in Public SpeaKING?”.

Audienta a descoperit cu surprindere cat de rapida este schimbarea de la 0 experienta in discurs public la lideri care cuceresc scena si captiveaza audienta. Dupa 3 runde provocatoare si pline de emotie, a fost aleasa castigatoarea: Andreea Bebu, Director National de vanzari Solartium Group, care a cucerit publicul cu naturaletea si carisma ei. Celelalte locuri de pe podium au fost castigate de Raluca Timis, Insights Manager, PepsiCo si Lia Popescu, Supply Chain Operations, HP Inc. Romania.

“Who`s King in Public SpeaKING?” urmeaza conceptul show-urilor live, asa cum este “Vocea Romaniei” pe care l-a adaptat pentru discursul public. Rezultatul - un eveniment unic in Romania: "Who`s King in Public SpeaKING?": un spectacol care te tine cu sufletul la gura in fiecare moment, care iti aduce zambete si buna dispozitie si care te face parte din povestea celor de pe scena.

Cum se desfasoara evenimentul

ETAPA 1: Cei 11 concurenti sustin cate un speech de 4 minute pe o tema la alegere, in care vorbitorul are experienta. Publicul decide, alaturi de trainerii SELFTRUST Academy si de juriu, cine sunt cei 8 participanti care isi continua drumul spre Marele Premiu.

ETAPA 2: Cea de-a doua proba testeaza spontaneitatea si creativitatea: cei mai votati 8 concurenti merg mai departe in Etapa 2. Acestia se intrec doi cate doi si sustin speech-uri spontane, pe teme pe care le-au extras pe loc.

ETAPA 3: Cei mai buni 4 concurenti votati de public, de juriu si de trainerii SELFTRUST Academy, ajung in Marea Finala, etapa care le pune la incercare toate abilitatile de care are nevoie un speaker de top. Acesta ultima proba este un mix intre cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 fantastici este de a sustine un speech spontan, pe tema "Nu am venit sa tin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.
Multumim pentru sprijin: Gentlab, Credo Events Hall & Atrio, Pepsi, Dove, Lipton, Algida, Proactive, BluParty, Edelweiss Center, Camera Luminoasa, Imagine Art Studio, Almaj & Albu, BNI Romania si LivrezDragoste.ro.

5 motive pentru a participa la "Who's king in public speaking"

INSPIRATIE & MOTIVATIE
Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public
Citeste si:
retailArena 2023: cifrele înregistrate la cea de-a 11-a ediție a...
retailArena 2023: cifrele...

INFORMATIE DE CALITATE
Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informatii utile care iti vor completa cultura generala si te vor sustine in viata personala si profesionala

ENTERTAINMENT
Vei petrece 4 ore de weekend altfel si vei participa la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING
Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati, ca si tine, de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

TEAMBUILDING
Ia-ti colegii si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

TRAINERII SELFTRUST Academy

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat in proiecte ce tin de dezvoltare personala, relationare eficienta si managementul echipelor. Are o experienta vasta In piata financiar-bancara, unde a avut rezultate impresionante in domeniul vanzarilor directe. Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comsa a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public speaking, etc. In paralel, Alin Comsa livreaza cursuri de pictura si dezvoltare prin arta pentru cei mici.
Citeste si:
SOIREES DE LA MODE, Ediția 33 - “140 de Ani de CHANEL”, un...
SOIREES DE LA MODE, Ediția 33...

Andrei Dunuta are o experienta de 7 ani in sales management si business development.
A construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, Citibank si Raiffeisen Bank, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare. In prezent, Andrei este Co-Fondator si Trainer de Vanzari si Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si incredere in sine.

Juriul concursului "Who`s King in Public SpeaKING?"

Juratii "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, business si media: Mirela Vasadi (realizator TV), Adrian Sita (General Manager, Gentlab), Rodica Nicolae (Redactor Sef, Manager Express), Andreea Nicolae (castigatoarea editiei IV).
Citeste si:
Expo Shop 2023 - Cel mai mare eveniment din România dedicat...
Expo Shop 2023 - Cel mai mare...

Ce spun cei care au fost la alte editii "Who`s King in Public SpeaKING?"

Un eveniment extrem de reusit care inspira, motiveaza, este o sursa foarte buna de informatii, invatare si dezvoltare. Va recomand pentru profesionalism, rezultate si creativitate” - Oana Constantinescu - UPC Romania, Manager ConturiClienti

Un exemplu extraordinar pentru cei care nu au avut inca ocazia sa vorbeasca in public. Pe mine m-ati convins!” -
Ana Jitarita-Rogalski-Damaschin PR, Communication Manager

Experienta si umanitate” - Nicolae Ciobotaru – NN Asigurari, Unit Manager

Deschizator de drumuri. Astfel de eveniment te ajuta sa cunosti oameni si povesti care te inspira sa vrei sa stii cine esti si sa fii tu fara sa-ti fie teama ca lumea o sa te judece. Multumesc pentru aceasta experienta frumoasa” - Marilena Iordache, manager proiect IT, HP Romania

Citeste si:
Impact Day - evenimentul anual al companiei UM, cu tema...
Impact Day - evenimentul...

27 de speech-uri pregatite si spontane, un singur castigator. Decide cine este Public SpeaKING!

SELFTRUST Academy este o companie de training fondata de trainerii Alin Comsa si Andrei Dunuta. SELFTRUST Academy inseamna invatare neconventionala si creativa, imbinand elementele de training cu elemente din domenii variate precum teatru, muzica, literatura, pictura. Compania ofera o experienta personala unica prin: inedit, relaxare, inspiratie, un touch de cultura, atmosfera prietenoasa si expertiza.
Unul dintre cursurile emblema SELFTRUST Academy este “Nu am Venit sa Tin un Discurs”, un curs unic de public speaking si vanzari, care foloseste o metoda inovativa de invatare – filmarea incrucisata. Alte cursuri: “Charisma”, workshop prin care cursantii isi descopera, pas cu pas, prin exercitii practice, calitatile pe care trebuie sa le dezvolte pentru a-si redobandi carisma; “Excelenta in vanzari”, ofera tehnici eficiente pentru a deveni vanzatori extraordinari; - Ce vor barbatii. De fapt - un workshop onest pentru doamne si domnisoare despre psihologia masculina si comunicarea eficienta cu un barbat; Elevator speech - tehnica de a prezenta ideea, proiectul sau afacerea intr-un mod captivant, in doar 60 de secunde; “I CAN”, workshop de transformare personala pentru a te programa pentru succes.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.