Business24 Noiembrie 201619:41de Clara Vacaru

Lectura de 2 minute

Vlad Alexandru Cristescu, care este, potrivit ultimei editii a Top 300 Capital, cel mai tanar milionar din Romania in si actionar majoritar al firmei Libro Events, a transmis un drept la replica in care precizeaza ca nu este actionar la firma respectiva si, prin urmare, nu este cel mai tanar milionar din Romania.

Vlad Alexandru Cristescu a transmis, joi, un drept la replica in care dezminte informatiile potrivit carora este actionar majoritar al firmei Libro Events si cel mai tanar milionar din Romania. Informatiile, publicate de TOP 300 Capital si preluate de 9am.ro cu titlul "Cel mai tanar milionar in euro din Romania. Are doar 22 de ani", nu sunt confome cu realitatea.

"Prin articolul publicat de dvs, s-au adus la cunostinta publicului larg o serie de informatii neadevarate insotite de titulatura de "cel mai tanar milionar roman, acordata persoanei mele, precum si informatii legate de faptul ca atribuirea acestei titiluaturi este rezultatul asocierii persoanei mele cu societatea Libro Events SRL, in care in 2015 nu am detinut calitatea de asociat. Mentionez ca nici in prezent nu detin vreo calitate in aceasta societate. Asocierea persoanei mele cu societatea Libro Events SRL la nivelul anului 2015 nu are fundament real. Informatiile utilizate de publicatia care a elaborat si facut opiniei publice "Top 300" nu sunt adevarate si au fost preluate in mod vatamator de publicatia dvs, incalcand dreptul meu constitutional la propria imagine. Corectarea informatiilor nereale publicate se impune cu atat mai mult cu cat acestea, atragand in mod nefavorabil atentia publica asupra persoanei mele, constituie expresia unui abuz al libertatii de exprimare. Libertatea de exprimare, desi garantata constitutional, nu trebuie tratata ca o libertate absoluta, intrucat art. 30 alin. (6) din Constitutia Romaniei prevede: „Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.”

Atrag atentia asupra caracterului rauvoitor al folosirii numelui meu intr-o alaturare nereala in context cu numele societatii LIBRO EVENTS S.R.L. , fata de care presa a dezvoltat un obicei in a publica si a raspandi informatii false si scandaloase cu scopul de a naste controverse, de a soca si de a cauta senzationalul. Informatiile au fost preluate in peste 30 de site-uri, majoritar site-uri cu un puternic impact la nivel national, iar prejudiciul moral care mi se aduce este evident, in contextul in care se analizeaza in detaliu viata mea privata, iar in mediul on-line se afirma deja ca voi fi supus unor verificari, desi nu am nicio legatura cu situatia relatata", se arata in dreptul la replica trims de Vlad Alexandru Cristescu redactiei noastre.

Vlad Cristescu mentioneaza ca numele i-a fost asociat dintr-o eroare cu respectivele informatii false, aspect pe care il poate evidentia cu acte oficiale.

Citeste si:
Cinci secrete "intunecate" ale candidatului republican Donald Trump
Cinci secrete "intunecate"...

Mentionam ca sursa informatiilor publicate de 9am.ro a fost adevarul.ro si facem prezenta rectificare pentru informarea corecta a publicului.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.