Shakira a devenit un personaj animat in versiunea pentru dispozitive mobile a jocului "Angry Birds".

Astfel, vedeta pop a devenit personajul "Shakira Bird", o pasare cu o "coafura" spectaculoasa, care o imita pe aceea a artistei, in jocul video "Angry Birds Pop", in urma unei colaborari a cantaretei cu creatorul jocului, compania Rovio.

Shakira a prezentat noul personaj joi, prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe pagina ei de pe reteaua Instagram, chiar in ziua in care Shakira Bird a devenit un element functional al jocului, fiind disponibil pentru toti utilizatorii din lumea intreaga. Cantareata columbiana nu este singura vedeta care colaboreaza cu creatorii jocului "Angry Birds". Rockerii din trupa Green Day au incheiat un parteneriat similar cu compania Rovio in 2012 si au aparut in calitate de personaje animate in jocul "Angry Birds Friends".

"Angry Birds" este un joc video utilizat mai ales pe dispozitive mobile, lansat in 2009, initial pentru telefoanele inteligente iPhone, apoi si pentru alte platforme. Acest joc are ca personaje niste pasari fara aripi care lupta impotriva unor porci.

Shakira a debutat in 1991, cu albumul "Magia", si a primit recunoasterea in America Latina in 1995, cu al treilea album al sau, "Pies Descalzos", si cu single-uri precum "Donde Estas Corazon" si "Estoy Aqui". Cel de-al patrulea material de studio, "Donde Estan Los Ladrones?" (1998), a avut succes si in afara comunitatilor sud-americane, gratie unor piese precum "No Creo" si "Ojos Asi". Cantareata columbiana a lansat apoi un album in limba engleza, intitulat "Laundry Service" (2001), calcand astfel pe urmele unor artisti precum Enrique Iglesias si Ricky Martin.

Citeste si:
Shakira și Pique pun capăt relației după 12 ani. Care este cauza...
Shakira și Pique pun capăt...

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distinctii, printre care doua premii Grammy si opt Latin Grammy, si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur in 2007, pentru melodia "Despedida", inclusa pe coloana sonora a filmului "Dragoste in vremea holerei", de Mike Newell.

Printre cele mai reusite colaborari ale cantaretei au fost cele cu Beyonce si Wyclef Jean, pentru piesele "Beautiful Liar" si "Hips Don't Lie". Artista a lansat, in duet cu Rihanna, single-ul "Can't Remember to Forget You", inclus pe cel mai recent album al sau, intitulat "Shakira", care este al zecelea disc de studio din cariera sa. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

Cantareata columbiana a sustinut un concert la Bucuresti, in mai 2011.

Citeste si:
Orban, despre Dragnea: Nu are curaj sa scoata capul in lume, se...
Orban, despre Dragnea: Nu are...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.