Electro-retailerul IT DOMO anunta o noua componenta a echipei de management, consolidata in linie cu strategia de redefinire a business-ului companiei.

Formata din specialisti cu experienta in retail, finante, vanzari, marketing, logistica sau resurse umane, noua echipa de management DOMO se va ocupa sub coordonarea lui Kim Koellner (CEO DOMO) de implementarea noii strategii de business a companiei si a planului de redefinire, create pentru a intampina cu o viziune inovatoare noile nevoi ale consumatorilor si dinamica pietei.

„DOMO pregateste un nou model de business pentru o piata a viitorului. Pornim la drum cu o echipa consolidata, care va contribui prin expertiza sa in implementarea noii viziuni a companiei. Ne bucuram sa investim in oameni si in noi resurse pentru a putea furniza clientilor nostri experiente unice, de calitate si la cel mai corect pret. Ne reinventam special pentru ei si acesta este doar un pas din planul de redefinire strategica DOMO. Credem cu tarie ca oamenii sunt in centrul oricarei afaceri de succes – fie ca vorbim de echipa sau clientii nostri – si de aceea promovam valori umane in activitatea noastra, precum corectitudine, determinare sau performanta si investim in aceasta viziune”
, a declarat Kim Koellner, CEO DOMO.

Retail jobs

Structura noii echipe de management DOMO SRL:

Anca David – Chief Financial Officer DOMO SRL
Cu 19 ani de experienta in finante, management si servicii de consultanta financiara si de afaceri, Anca a ocupat de-a lungul carierei sale functii care i-au permis o dezvoltare complexa in retail, acumuland o experienta bogata in managementul financiar in retail in cadrul unor companii private din domenii precum comert farmaceutic, imobiliare industriale, dar si in institutii publice educationale. In plus, Anca este Managing Director in cadrul unui start-up, oferind de asemenea consultanta financiara la nivel european.

Adelina Fronea – HR Director DOMO SRL
Cu o experienta bogata in HR si business development, Adelina a gestionat de-a lungul carierei proiecte de HR de evaluare, traininguri, coaching, performance assessment sau evaluare pentru clienti precum: Italsofa Romania, Libra Bank, Heineken Romania, UPC, Alro Slatina, Raiffeisen Bank etc. Timp de 4 ani a coordonat businessul unei companii de Management si Consultanta strategica de business.
A fost project manager pentru 3 proiecte europene POSDRU de HR si cercetare. Anterior, a ocupat pozitii de Sales Manager si Senior Key Account Manager in cadrul unor companii de software sau telecom.

Citeste si:
O companie a scos o bere cu numele ”Putin este un nemernic”
O companie a scos o bere cu...

Elena Cristina Costachescu – Chief Marketing Officer, DOMO SRL
Elena Cristina detine o experienta de peste 16 ani in marketing si vanzari, cu accent pe pozitionarea strategica de brand, programe de comunicare integrata, management de produs, trade marketing, programe de loializare si de customer experience. Anterior, a ocupat functia de Marketing Director in cadrul Altex, unde a dezvoltat platforme noi de comunicare si a desfasurat campanii integrate de marketing si vanzari. Si-a inceput cariera in telecom, unde timp de 14 ani a acumulat o experienta bogata in companii precum Romtelecom, Telemobil, Cosmote sau UPC. A absolvit un program de EMBA - Executive Master of Business Administration in cadrul Open University Business School.

Luminita Cristina Moise – Director Economic, DOMO SRL
Luminita vine de pe pozitia de Audit Manager din cadrul PriceWaterHouseCoopers, compania unde a activat timp de 7 ani, ocupand diferite functii care includ audit financiar, tax management sau consultanta. Anterior, s-a ocupat de audit financiar in cadrul Deloitte, dezvoltand pana in prezent o cariera in domeniu de peste 10 ani. Este trainer certificat, detine un MBA in finante, contabilitate, controlling si audit in cadrul Universitatii din Orléans, Franta. Membra in CAFR, CECCAR, CCF Romania si in cadrul Associations of Chartered Certified Accountants, Glasgow, Marea Britanie (timp de 6 ani).

Citeste si:
Future Banking Meetups: Care a fost impactul pandemiei asupra...
Future Banking Meetups: Care...

Irinel Popescu ocupa pozitia de International Sales Director Romania & Moldova in cadrul DOMO SRL din iulie 2015. Irinel are o experienta de peste 14 ani in retail, in cadrul unor companii de renume. Si-a inceput cariera in grupul Metro, ocupand diferite functii de-a lungul timpului in cadrul acesteia. Are o importanta experienta la nivel international in Ungaria, in cadrul Tesco, unul dintre cei mai mari retaileri de pe plan mondial, unde in perioada 2011 - 2015 a lucrat pe pozitia de Area manager si ulterior Business Development Manager. Este de profesie economist, absolvent al FEAA, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova.

Noua echipa de management va fi coordonata de Kim Koellner, CEO al DOMO SRL din 2013. Koellner are peste 10 ani de experienta in domeniul retail pe pietele din Franta, Germania si Romania. Este de origine sud-coreeana si a urmat studiile in Germania si Statele Unite.

Citeste si:
Altex preia obligatiile Domo fata de fostii clienti ai companiei
Altex preia obligatiile Domo...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.