Orange Romania a lansat, in premiera pentru Europa, stickul Orange TV, un mini-dispozitiv portabil prin care abonatii pot avea la dispozitie filme, emisiuni, seriale si programe disponibile pe Orange TV Go, a anuntat luni compania de telecomunicatii.

"Stickul Orange TV este o inovatie care ne permite sa transmitem continutul video bogat din Orange TV Go de pe dispozitivele mobile pe ecranul mare al televizorului si sa le oferim clientilor intreaga libertate de a alege cum vor sa-l vizioneze. Fiind un produs absolut nou in intreg Grupul Orange, am invitat 100 de clienti sa-l testeze, pentru a ne asigura ca este pregatit sa ajunga in casele romanilor. Clientii au apreciat cel mai mult calitatea foarte buna a imaginii, precum si faptul ca este un produs inovator, usor de instalat si de folosit si care le permite sa vada continutul pe ecranul televizorului, in timp ce folosesc telefonul pentru altceva", a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange Romania.

Prin Orange TV Go clientii pot urmari pana la 75 de canale TV, dintre care 20 in format HD, precum si peste 500 de filme si episoade ale unor seriale. Cu ajutorul stickului si aplicatiilor "Orange TV Go" si "stick Orange TV", disponibile in Magazinul Play si App Store, tot acest continut TV ruleaza direct pe ecranul televizorului. Stickul este compatibil cu televizoarele cu port HDMI si necesita o conexiune Wi-Fi securizata.

Stickul Orange TV poate fi utilizat atat de abonatii serviciului Orange TV prin satelit, cat si de cei care urmaresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Pe langa continutul din aplicatia Orange TV Go, acestia pot vedea pe televizor si fotografii, melodii sau filme personale salvate pe smartphone sau tableta. Clientii care au un abonament de mobil Orange sau un abonament TV Local HD sau Local HD+ pot achizitiona stickul Orange TV la pretul standard de 40 de euro, cu TVA. Pana pe 31 august, la cumpararea unui stick, acestia vor primi gratuit timp de trei luni optiunea World HD Go, care ofera acces la peste 45 de canale TV romanesti si internationale si peste 500 de filme si seriale prin Movie Go Unlimited, scrie MEDIAFAX.

Abonatii World HD, World HD+, Universe HD sau Universe HD+ pot achizitiona stickul Orange TV cu 16 euro, TVA inclus. Pana pe 31 august, abonatii World HD si Universe HD1 primesc timp de 7 luni si optiunea Movie Go Unlimited.

Citeste si:
Orange montează un cablu submarin transatlantic ce va lega SUA,...
Orange instalează un cablu...

De asemenea, pana pe 31 iulie, traficul de internet in Orange TV Go este gratuit pentru toti clientii operatorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.