Business 14 Mai 2015 16:54
Biroul Roman de Audit Transmedia (BRAT) a anuntat, joi, ca va aduce noi imbunatatiri serviciului Monitorizarea Investitiilor in Publicitate (MIP), pentru a veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor acestuia.

Studiul Monitorizarea Investitiilor in Publicitate ofera, prin intermediul aplicatiei Media Monitor, informatii detaliate cu privire la campaniile de publicitate desfasurate in presa scrisa, radio, online si OOH (Out-of-home), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

"Venind in intampinarea nevoilor utilizatorilor serviciului, BRAT adauga doua noi modalitati de raportare automatizata in cadrul serviciului", se spune in comunicat.

Astfel, saptamanal si lunar, beneficiarii serviciului pot primi rapoarte predefinite ce contin toate campaniile publicitare noi lansate in ultima saptamana, respectiv in ultima luna. Aceste noi caracteristici ale raportarii completeaza sistemul de avertizare rapida "Early Warning" functional inca de la inceputul serviciului, si care consta in semnalarea lansarii unei campanii de publicitate intr-un termen cat mai scurt de la lansarea acesteia.

Serviciul este disponibil pentru presa scrisa, radio si online si, inca de la implementare, caracteristica sa principala a fost aceea de a pune zilnic la dispozitia utilizatorilor rezultate de monitorizare complete si verificate pentru campaniile lansate in ziua curenta (print) sau in ziua anterioara (radio si online). Prima livrare a rapoartelor saptamanale a avut loc pe 12 mai, iar prima livrare a rapoartelor lunare va avea loc la inceputul lui iunie, pentru luna mai. Sistemul de avertizare rapida poate fi accesat fara costuri suplimentare de membrii BRAT beneficiari ai studiului MIP si de orice alta companie in baza unui contract.

Biroul Roman de Audit Transmedia este organizatia industriei de media din Romania care masoara audienta presei scrise si a mediului online, auditeaza tirajele (presa scrisa) si monitorizeaza investitiile in publicitate (presa scrisa, online, radio si outdoor). BRAT este recunoscut ca reper al pietei de publicitate pentru presa scrisa si mediul online in ceea ce priveste rezultatele de audienta, tirajul publicatiilor si traficul site-urilor.

Citeste si:
Inchirierea cutiilor din plastic este un serviciu foarte util...
Inchirierea cutiilor din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.