Business 4 Mai 2015 10:08
Suntem o banca de origine poloneza care ofera produse si servicii financiare in felul in care consumatorii romani isi doresc in prezent: simplu, prompt, personal si transparent.

Oferim produse si servicii atatpersoanelor fizice cat si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet si digital banking). Suntem hotarati sa fim diferiti si sa devenim banca preferata a oamenilor cu idei. Pe scurt, vrem saoferim clientilor nostri ceva nou, simplu, altfel. Valorile noastre se reflecta in cele 4 produse star pe carele-am creat pentru a simplifica viata romanilor in relatie cu banca lor.

Creditul de nevoi personale Idea::selfie

Simplificat, se ia cu un singur document! Poti obtine pana la 90.000 lei si ai nevoie de un singur document pentru a aplica, actul de identitate, iaraprobarea se face in doar 24 de ore de la depunerea documentatie de credit. In plus, ai dobandaavantajoasa, cu un DAE incepand de la 8,96%%, precum si costuri avantajoase si transparente: Comisionde analiza: 250 lei; Dobanda calculata astfel: 6,9% + ROBOR la 3 luni; 0% comision de administrare creditsi 0% comision de rambursare anticipata. Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabileeste de 8,23% (pentru ROBOR la 3 luni de 1,33%, valabil in data de 15.04.2015), rata lunara de 714 lei, suma totalade plata de 43.134 lei, DAE 8,96%%. *Oferta „1 singur document” este valabila pentru solicitantii salariati cuvenituri standard.

Serviciul de internet banking Idea::iBank

Citeste si:
Un incendiu a izbucnit la un depozit de materiale plastice din Alba...
Un incendiu a izbucnit la un...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Plati cu 3 click-uri.Autentificarea este simpla si sigura, ai nevoie doar de telefonul mobil pentru a te loga. Design-ulprietenos si intuitiv face aplicatia Idea::iBank foarte usor de utilizat: faci tranzactii cu doar 3 click-uri. Inplus, costurile si comisioanele sunt foarte avantajoase: 0 lei taxa de activare; 0 lei abonament lunar deutilizare (oferta valabila pana in data de 31.12.2015) si 50% discount la comisioanele pentru operatiuniprin Idea::iBank fata de tarifele practicate la ghiseu. Ca sa te simti pe deplin confortabil, Idea::iBank iti ofera asistenta non-stop la *4455 sau +40 021 318 95 00.

Depozitul la termen Idea::depo

Simplu: dobanda dubla in ultima luna.Poate fi constituit in LEI, EURO sau USD, pe ce perioada iti doresti:: 1, 3, 6, 9, 12, 18 sau 24 de luni. Tebucuri de o dobanda foarte avantajoasa, care ramane neschimbata pe intreaga perioada a depozitului,iarin cazul depozitelor constituite pe minim 6 luni, dobanda se dubleaza in ultima luna. Pentru constituireaunui depozit este necesara doar deschiderea unui cont curent in moneda depozitului. Poti incasa castiguldin dobanda in contul curent sau il poti adauga la valoarea depozitului, iar comisionul de retragere lascadenta este ZERO. Economiile tale sunt in siguranta si sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Oferta „dobanda dubla in ultima luna” este valabila pentru depozitele constituite pe o perioada de minim 6 luni dezile. Oferta valabila pana la data de 31.12.2015.

Cardurile de debit Idea::foto card si Idea::platinum card. ZERO comision de retragere ORIUNDE in lume

Retragi bani din orice bancomat, in tara sau strainatete, oriunde in lume, fara sa platesti comision. Itialegi singur designul cardului Idea::foto sau il personalizezi cu poza ta preferata. Faci plati rapid, doartrecandu-l prin fata terminalului de plata la comercianti, oriunde vezi simbolul contactless , iar tranzactiile pe internet sunt mereu in siguranta prin serviciul 3D Secure. In plus, cu Idea::platinum card,beneficiezi de acces GRATUIT in peste 500 de lounge-uri din aeroporturi din toata lumea si te bucuri dereduceri si oferte exclusive la peste 200 de comercianti parteneri prin programul MasterCard Premium. Oferta „0% comision retragere ATM” se aplica cardurilor de debit Idea::foto cu conditia virarii salariului de minim1.500 lei/luna sau plati la comercianti de minim 700 lei/luna. Pentru cardurile idea:: platinum oferta se aplicapentru virarea lunara a unui salariului de minim 4.000 de lei sau plati la comercianti de minim 1.000 de lei/luna.

Citeste si:
VIDEO Banca transformată în hotel, în București. Imobilul este...
VIDEO Banca transformată în...

Oferta valabila pana la 31.12.2015. Afla totul despre ofertele Idea::Bank, costuri si Regulament pe oferte.idea-bank.ro si www.idea-bank.ro.



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.