Coca-Cola incearca din rasputeri sa se promoveze drept o companie care tine la sanatatea consumatorilor sai.

De aceea a realizat un spot TV in care isi promoveaza bauturile dietetice si spriijinul acordat fundatiilor care promoveaza miscarea fizica si sportul.

Coca-Cola recunoaste: Avem o problema cu zaharul

Deoarece nu au fost convinsi de "intentiile bune ale Coca-Cola", un grup independent a luat acelasi spot si l-a combinat cu un discurs sincer:

"In portofoliul nostru de 650 de bauturi, acum oferim 180 de optiuni cu putine calorii. Aceste bauturi continua sa fie un pericol pentru sanatatea dumneavoastra. Am micsorat numarul de calorii dar aceste bauturi dietetice pot provoca obezitate, tulburari metabolice, probleme dentare. Ceea ce inseamna ca ne raman 480 de bauturi cu continut inalt de zahar si un numar nepermis de mare de calorii.

Consumul de bauturi pe baza de sirop de fructuza provoaca o crestere a nivelului de zahar din sange si a insulinei, ceea ce duce la inflamare si la rezistenta fata de insulina. Aceste doua conditii pot induce aparitia diabetului sau a cancerului. Toate caloriile nu sunt la fel, iar caloriile din produsele Coca-Cola nu au nicio valoare nutritionala. Daca vrei sa traiesti sanatos, nu consuma niciunul dintre produsele noastre. (...) Solutia este simpla, nu bea Coca-Cola. Te imbolnavim pe tine si pe familia ta. Coca-Cola, suntem partial responsabili pentru rata obezitatii din SUA'.

Vedeti reclama originala mai jos. Care dintre cele doua spoturi vi se pare mai sincer?

Citeste si: Ce se intampla cu corpul tau dupa ce consumi un pahar de cola?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.