Reprezentantii Enel au precizat ca angajatii sai efectueaza lucrari pe una din cele trei linii de alimentare ale Aeroportului "Henri Coanda", dar acest lucru nu ar trebui sa afecteze activitatea aeroportului daca sistemul gestionat de acesta functioneaza corect.

Potrivit sursei citate, Aeroportul "Henri Coanda", ca orice obiectiv de asemenea importanta, este alimentat din trei linii magistrale, astfel incat daca una se defecteaza, consumul aeroportului este preluat integral si automat de una din celelalte linii disponibile.

"In acest moment, se executa lucrari pe una dintre linii, insa acest lucru nu ar trebui sa afecteze activitatea aeroportului daca automaticile de sistem, gestionate de catre aeroport, functioneaza corect, deoarece linia de rezerva a fost disponibila in permanenta, fara intrerupere", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Enel Distributie Muntenia.

Declaratia reprezentantilor companiei a fost facuta in contextul in care, sambata dimineata, pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti, unele curse inregistreaza intarzieri la decolare de pana la 90 de minute, "ca urmare a unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de electricitate, care au generat neregularitati la sistemul de procesare automata a bagajelor la plecare", potrivit unui comunicat al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.

Citeste si: Intarzieri la decolare la unele curse pe "Henri Conda", din cauza unor caderi de tensiune


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.