Unele curse de pe Aeroportul International "Henri Coanda" inregistreaza intarzieri de pana la 90 de minute la decolare din cauza unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de electricitate, informeaza, sambata, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Potrivit sursei citate, pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti, traficul aerian se desfasoara normal, insa unele curse inregistreaza intarzieri la decolare de pana la 90 de minute.

"Intarzierile se inregistreaza ca urmare a unor caderi repetate de tensiune din reteaua nationala de electricitate, care au generat neregularitati la sistemul de procesare automata a bagajelor la plecare. In prezent se lucreaza pentru revenirea la capacitate maxima a sistemului. Bagajele pasagerilor au fost procesate in sistem manual, conform planului de contingenta, cursele programate pentru decolare operand cu intarzieri minime fata de programul de zbor", se arata in comunicatul remis agentiei MEDIAFAX.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti precizeaza ca pasagerii pot obtine informatii in timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti de pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.