Beauty 19 Mai 2023 12:26 de Alexandra Chivu
Ideile de design pentru unghii folosind geluri UV, oferă fashionistelor o oportunitate minunată de a-și sublinia individualitatea imaginii și de a-și realiza propriile fantezii.Gelurile UV te ajută să creezi capodopere artistice pe unghii pentru o mare perioadă de timp.

Gelurile UV de top sunt aplicate ca ultim strat în modelarea gelului. Limpezi la culoare, oferă o nuanță de mare durată și protejează unghiile de deteriorare. Poți găsi geluri unghii de top care au un strat de inhibiție, unde stratul de transpirație trebuie șters și lustruit după întărirea în lampă. Gelurile UV superioare fără strat de transpirație nu au flux, dar după întărire în lampă, trebuie să aștepți 2 minute pentru ca gelul UV superior să se răcească. Alegeți un plus de strălucire sau un efect mat catifelat.

Ce sunt gelurile UV și prin ce se disting de alte produse pentru manichiură?

Gelurile UV se disting nu numai prin calitatea lor, ci si prin gama diversă de culori. Pentru unghiile colorate, poți alege între tonuri deschise, atenuate pentru fiecare anotimp, tonuri pastelate care nu se demodează niciodată și culori strălucitoare, sclipici și aspect metalic pentru fiecare ocazie de sărbătoare. Oricare ar fi evenimentul pentru care dorești să-ți înfrumusețezi unghiile, vei găsi cu siguranță nuanța potrivită.

Gelurile UV colorate pot face totul. Poți experimenta cu ușurință gelurile colorate pentru a crea modele originale pe unghiile tale. Nu există limite ale creativității când vine vorba de geluri UV. Dacă ești îngrijorată că te vei sătura de gelurile UV colorate pentru unghii, trebuie să știi că există nuanțe noi care sunt printre preferatele tale în fiecare sezon. Toate gelurile UV au proprietăți excelente, cu pigmentare ridicată și aplicare ușoară într-un strat subțire. Saturația mare a culorii oferă un aspect original al unghiilor colorate. In plus, toate gelurile UV sunt hipoalergenice, ceea ce reduce riscul de reacţii alergice.

Geluri UV - Caracteristici

Designerii de unghii se referă la un plastic lichid ca gel UV care se întărește pe unghiile de la mâini și de la picioare sub lumina UV. Este o compoziție de gel UV și pigmenți de culoare. Caracteristica special este că manichiura durează câteva săptămâni și este o alternativă la orice ojă. Nu se usucă în aer liber, ci sub lampa UV, ceea ce îl deosebește de lacurile convenționale. Cu toate acestea, cea mai mare diferență este durabilitatea și textura. În general, vopselele obișnuite se desprind mai repede și conțin nitroceluloză. Gelul UV are o suprafață mai dură după întărire și, prin urmare, este considerată a fi deosebit de durabilă. După formarea unghiilor cu geluri UV, rezultatul durează de obicei câteva săptămâni.

Citeste si:
Cum să cureţi vopseaua de ouă de pe mâini
Cum să cureţi vopseaua de ouă...

Unghiile frumoase și mâinile bine îngrijite sunt la fel de importante în aceste zile ca și aspectul bine îngrijit. Persoanele cu unghii fragile, subțiri sau cu probleme se confruntă în special cu o provocare majoră în a-și îndeplini visul de a avea manichiuri frumoase. O modalitate este să folosești geluri UV. Gelul UV este adesea colorat. De exemplu, există gel UV roz sau gel UV roșu. Culorile care sunt cât mai neutre sunt deosebit de populare, deoarece cu ele pot fi create modele mai bune. Pentru un aspect deosebit și plin de farmec, există și sclipici special de gel UV de aplicat. Există însă și gel UV mat, care creează un aspect mai natural.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Mai 2023 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.