Beauty 2 Mai 2023 13:21 de Alexandra Chivu
Luna mai e aici și e important să recunoaștem un lucru: diversitatea garderobei atrage atenția în sezonul cald. Fie că e vorba de culori puternice sau pattern-uri diverse, atâta timp cât look-ul tău nu se rezumă la aceleași combinații zilnice, te vei regăsi în prim-plan. Astfel, Levi's a elaborat o gamă de articole care nu se limitează doar la denim, ci explorează cum o diversitate de materiale pot crea o piesă vestimentară superbă. Descoperă în paragrafele următoare, 3 articole must-have pentru sezonul cald.

Levi's Baggy Trousers

Pantalonii care reinventează clasicul. Baggy Trousers reprezintă un model care combină superb croiala dreaptă și wide de pe picior cu un fit baggy, fiind ideal pentru look-urile oversized. Aceștia sunt realizați din chino, un material durabil din bumbac, care se bazează pe o construcție din steep twill.

Levi's Essential Chinos

Această piesă este esențială în garderoba oricui. Pantalonii Essential Chinos de la Levi's sunt perfecți pentru orice fel de combinație stilistică. Cu o lungime până la glezna piciorului și o formă ușor conică, articolul poate fi cu ușurință inclus într-un outfit unde diversitatea materialelor și a texturilor este dorită.

Levi's High-Rise Pleated Trousers

O pereche clasică, cu un twist modern. High-Rise Pleated Trousers este un model care se remarcă prin silueta curbată și largă pe care o oferă picioarelor. Acesta are o talie înaltă și emblematicul fit baggy, și cel mai minunat detaliu, câteva pliuri fine pentru un plus de stil.

Aici ai descrise doar o parte din articolele Levi's care ar putea să-ți transforme complet garderoba. Dacă îți dorești să descoperi întreaga colecție, vizitează levis.com.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Citeste si:
3 surse de unde poți procura piese pentru mașini clasice
3 surse de unde poți procura...

Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte de marcă din lume și un lider global producerea blugilor. Compania proiectează și comercializează blugi, îmbrăcăminte casual și accesorii aferente pentru bărbați, femei și copii sub mărcile Levi’s, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen și Beyond Yoga. Produsele brandului sunt vândute în peste 110 de țări și în întreaga lume printr-o combinație de lanțuri de comercianți, magazine universale, site-uri online și are o amprentă globală de aproximativ 3.200 de magazine de tipul shop-in-shop. Veniturile nete raportate ale Levi Strauss & Co. pentru anul fiscal 2021 au fost de 5,8 miliarde de dolari. Pentru mai multe informații, accesați http://levistrauss.com.

Citeste si:
The Visionary Lab, Vitra și Levi’s, elaborează Icons Re/Outfitted -...
The Visionary Lab, Vitra și...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Mai 2023 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.