Între tendințe și stil personal, ținute monocrome și stiluri îndrăznețe, Levi's a elaborat o serie de articole vestimentare menite să ofere un refresh în materie de bun-gust și calitate a materialelor. Acestea au la bază un caracter flexibil, unde funcționalitatea și confortul se îmbină și creează piese ce nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în acest sezon.

Moda feminină

Când vine vorba de stilul feminin, acesta se remarcă printr-o abordare diversă, ce pune un accent puternic pe libertatea de exprimare printr-o apariție effortless. Piesele Levi's sunt gândite pentru a fi utile în toate contextele în care te poți afla vreodată - e mai ușor să treci prin task-urile zilnice de la job dacă ai pe tine o pereche de 501, asortați fie cu o vestă din denim SX Vest sau o bluză Graphic Rue Crewneck. Sau, gândește-te cât timp trebuia să cauți outfit-ul perfect pentru o simplă ieșire cu prietenii; acum, cu perechea de 80s Mum Short și cu o bluză Devin Blouse ești gata cât ai clipi - dacă îți dorești un plus de stil, adaugă bijuterii fine din argint și o pereche de sneakerși albi.

Deși Levi's nu caută să creeze articole ce sunt conforme cu tendințele temporare, acestea reușesc să depășească barierele sociale, reflectând un spirit liber și rebel. Aici e vorba despre piese precum fusta din denim XS Skirt sau pantalonii scurți Skort, care oferă un twist senzațional denim-ului și te pun pe tine și ținuta ta în centrul atenției.

Moda masculină

Primăvara anului 2023 vine cu propuneri îndrăznețe în materie de culoare pentru stilul masculin. Piesa noastră preferată din această ultimă colecție Levi's o reprezintă cămașa Sunset Camp Shirt care este în mod evident un element statement. Aceasta este perfectă pentru momentele în care îți dorești să-ți exprimi personalitatea la cote maxime, asortându-se impecabil cu o pereche de 501 într-o nuanță jucăușă de roșu. Alt item care ne-a atras atenția este tricoul Slim Housemark Polo, ce vine într-o varietate de combinații. Croiala simplă și aspectul ușor croit pe siluetă face ca acest articol să fie ideal zilelor când îți dorești să te prezinți cât mai lejer în orice context te-ai afla.

Citeste si:
3 surse de unde poți procura piese pentru mașini clasice
3 surse de unde poți procura...

Acestea sunt doar o parte din articolele vestimentare din gama Levi's ce trebuie să se regăsească în garderoba ta. Dacă ești dornic sau dornică să-ți reinventezi stilul și să-l aduci la complet alte standarde, vizitează levis.com.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2023 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.