FOREO, cel mai relevant brand de beauty-tech din lume, continuă să inoveze industria frumuseții prin lansarea unui nou brand numit FAQ™ Swiss - deschizând astfel calea către noi modalități de a lupta împotriva semnelor îmbătrânirii.

După cum probabil știi deja, Elveția este una dintre cele mai recunoscute locuri la nivel internațional pentru centrele biotehnologice inovatoare - de aici provenind și inspirația pentru FAQ. Procese celulare și bimoleculare sunt integrate în produse, misiunea FAQ™ Swiss fiind de a oferi oricui tehnologii premium, în intimitatea propriei case.

Brandul caută să îmbunătățească considerabil standardele rutinei de îngrijire din viața de zi cu zi. Adică, atât FOREO, cât și FAQ™ Swiss, au ca prioritate stimularea unor procese de la nivelul tenului care se ocupă de oferirea unei întineriri sănătoase. Strălucirea și aspectul radiant sunt efecte secundare, ce însoțesc aceste proceduri inovative.

FAQ™ Swiss încorporează cunoștințele elvețiene cu luxul, în timp ce FOREO deține secretele unei rutine de self-care perfecte. „Ni s-a spus întotdeauna că avem nevoie de proceduri profesioniste pentru a obține cele mai bune rezultate anti-îmbătrânire. FAQ™ Swiss e aici să schimbe această convingere. Procedurile anti-aging profesioniste sunt acum puse la dispoziție oricui este dispus să le încerce în intimitatea casei. Astfel, oferim oamenilor puterea și încrederea de care au nevoie.” - explică fondatorul elvețian FOREO & FAQ™, Filip Sedic.

Colecția FAQ™ 200 este o generație complet nouă de măști LED, care prezintă un design elvețian inteligent, ultra-ușor și extrem de igienic. Măștile sunt fără fir, cu un design superb și o bandă anti-alunecare care menține masca pe loc, oferindu-ți o libertate de mișcare ridicată. Ambele modele sunt realizate cu silicon flexi-fit, care se mulează perfect pe conturul feței tale pentru o acoperire uniformă.

FAQ™ 202, produsul central al colecției, reprezintă soluția perfectă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească rutina de îngrijire a pielii. Folosind terapia cu lumină LED pentru a oferi rezultate adevărate, FAQ™ 202 oferă 8 lungimi de undă diferite de lumină (roșu, albastru, verde, portocaliu, violet, cyan, galben), având inclus și NIR - care se ocupă de semnele de îmbătrânire și alte probleme ale pielii.

Citeste si:
RIEJU - un nou brand moto isi face intrarea in Romania in forta...
RIEJU - un nou brand moto isi...

Terapia cu lumină infraroșie (NIR) este o procedură puternică atunci când vine vorba de întinerirea pielii. A fost folosită de zeci de ani în domeniul medical pentru a trata diverse afecțiuni ale pielii, dar recent a câștigat credibilitate drept o modalitate sigură de întinerire și reparare a pielii. Utilizarea luminilor LED NIR ajută la stimularea producției de colagen, la reducerea liniilor fine și a inflamației pe piele, a petelor solare și oferă luminozitate. Beneficiile terapiei cu lumină s-au arătat în decurs de 6-12 săptămâni.

FAQ™ 202 este supraalimentat cu 600 de replicatoare de lumină care emit mii de impulsuri LED pe secundă, optimizate pentru a se asigura că lungimile de undă LED pătrund uniform în toate zonele pielii. Masca inteligentă este conectată la aplicație și oferă tratamente preprogramate. FAQ™ 100 oferă cea mai mare posibilitate de personalizare a tratamentului de pe piață, fiind totodată și cel mai sigur dispozitiv EMS și RF din lume.

Citeste si:
Ce și-a cumpărat Cătălin Botezatu de ziua sa: „Ultimul model al...
Ce și-a cumpărat Cătălin...

Dacă îți dorești să afli mai multe detalii privind noul brand anti-îmbătrânire FAQ™ Swiss, accesează foreo.com.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2023 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.