PhotoArt by RALF culmineaza campania Fabulous over 40 cu expozitia celor mai bune portrete ale participantelor la campanie in stil glamuros la Hotel Epoque 5*, pe muzica extraordinara a Sorinei Rotaru jazz band, cu bubbly oferit de Mionetto si o fantastica prezentare de moda marca Clara Rotescu.

Proiectul Fabulous over 40 a urmarit femeia moderna peste 40 de ani, femeia frumoasa, eleganta, inteleapta, implinita, femeia care a acumulat multiple experiente de viata si pe care le impartaseste si inspira, intr-un cuvant femeia asumata.

Cu studii efectuate la Institutul de Fotografie din Marea Britanie, membru al Sue Bryce Education, SUA, câștigătoare a mai multor premii la concursul internațional The Portrait Masters, SUA; featured in revista Behind the Shutter, Ralf sau Raluca Alina Florescu este fotografa și fondatoarea brandului PhotoArt by RALF. PhotoArt by RALF este un studio foto tip boutique specializat pe portrete fine art situat în București, România și Marbella, Costa del Sol, Spania.

Studioul realizeaza sesiuni de glamour, beauty, personal branding si business headshots, maternitate si tematice.

Galeria finala de portrete Fabulous over 40 se poate vedea aici https://www.photoartbyralf.com/en/campaigns/landing-page/

Pentru programari si detalii info@photoartbyralf.com sau https://www.photoartbyralf.com/en/contact/

Multumiri partenerilor si sponsorilor care ne-au sprijinit in organizarea Expozitiei si Galei Fabulous over 40: Agentia de Publicitate Media Consulta International, Hotel Epoque 5*, Mionetto, Clara Rotescu, Skillab si Skvot.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Martie 2023 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.