Numărăm săptămânile până la primăvară și abia așteptăm să renunțăm la bocanci și cizme în favoarea unor pantofi mai lejeri. Și cum probabil și voi aveți in plan o mulțime de investiții stilistice, am făcut un full immersion în noile colecții Deichmann. Rezultatul? Un wishlist demn de un influencer, la prețuri foarte atractive.

Chic, comode și ușor de asortat la ținutele de primăvară: lista Deichmann bifează cu succes toate aceste caracteristici. Shopping plăcut!

Culoarea este protagonista noului sezon, așa că e timpul să îndrăznești - albastrul electric, galben lime și roz sunt vedetele street style-ului. Designerii au găsit reinterpretări ale modelelor clasice de care să ne îndrăgostim.


  1. Ballerinas - de câteva sezoane se află în topul celor mai dorite modele de pantofi și le vedem stilizate în numeroase ținute: de la costume la pantaloni de piele și rochii feminine. Alege un model clasic, minimalist, în culori neutre și o pereche mai extravagantă, cu baretă și toc pătrat. Promitem că vor arăta minunat alături de orice ținută în această primăvară.


  2. Kittlen heels – pantofi cu baretă pe gleznă, toc midi și vârf ascuțit, mai exact slingbacks. Sunt o piesă esențială anul acesta deoarece se potrivesc atât la ținutele casual (jeans), cât și la cele elegante. Noi am găsit la Deichmann atât variante neutre, cât și în culori puternice.


  3. Loafers - de departe cea mai fierbinte tendință a momentului, purtată cu șosete groase, până la gleznă. Nu te grăbi să îți cheltuiești toate economiile pe o singură pereche. La Deichmann găsești cele mai căutate modele la prețuri bune. Nouă ne plac cei austeri, negri, ușor de stilizat la fuste, rochii, shorts și nu numai.


  4. Saboți - denumiți și clog, aceștia se află la granița dintre papucii de casă și șlapii pentru plajă. Este o tendință care a inundat feed-urile de Instagram ale influencerilor și vedetelor. Dincolo de comoditatea absolută, sunt perfecți pentru a oferi un aer cool unor ținute aparent banale. Poartă-i cu jeans și rochii mini. Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, aruncă o privire la look-urile de la Milano Fashion Week din februarie. Best buy: cei din suede sau fetru cu curea metalică.

    Citeste si:
    Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
    Ce accesorii îți trebuie...

Descoperă mai multe variante ale modelelor propuse în noile colecții DEICHMANN – le găsești în magazinele din țară și online, pe deichmann.com


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.