Un salon de înfrumusețare este un loc care oferă femeilor și bărbaților facilități pentru a-și îmbunătăți aspectul și sănătatea. Aparatura pentru saloane de cosmetica, mobilierul și orice echipament de cea mai înaltă calitate sunt întotdeauna recomandate pentru achiziționat.

Un salon de înfrumusețare este un loc care oferă femeilor și bărbaților facilități pentru a-și îmbunătăți aspectul și sănătatea. Aparatura pentru saloane de cosmetica, mobilierul și orice echipament de cea mai înaltă calitate sunt întotdeauna recomandate pentru achiziționat. Trebuie să privești echipamentele salonului de înfrumusețare ca pe o investiție care se plătește de la sine și aduce profituri pe termen lung pentru tine.

Tipul de echipament pe care îl achiziționezi depinde de tipul de servicii de salon pe care intenționezi să le furnizezi și de disponibilitatea lucrătorilor pentru a le opera. Este posibil să ai nevoie de un birou pentru recepționer, posturi de îngrijire a părului, scaune frizerie, produse de îngrijire a unghiilor, produse pentru salon de coafură, rechizite pentru salon de coafură și rechizite pentru salon de înfrumusețare etc.

Vei avea nevoie de software pentru salonul de coafură care îți va permite să gestionezi toate aspectele frumuseții, inclusiv programarea întâlnirilor, personalul, stocul, vânzările, raportarea și multe altele. Există mai multe tipuri de echipamente necesare pentru un salon, dar hai să aruncăm o privire și să discutăm despre cele șapte echipamente obligatorii ale salonului de înfrumusețare.

  1. Aparatele faciale

Aparatele faciale sunt importante pentru un tratament calificat al esteticii. Fără aburi sau o lampă, camerele estetice ar fi goale, dar pot fi îmbunătățite cu sisteme monofuncționale sau multifuncționale. Un aparat facial cu aburi este considerat unul dintre cele mai valoroase dispozitive pentru fiecare salon, deoarece îndeplinește mai multe sarcini asupra clienților și pacienților. Folosit în principal pentru a ajuta la hidratarea și curățarea pielii, poate folosi abur pentru a lărgi porii pielii, facilitând o circulație sanguină crescută pe față și pe alte părți ale corpului. Un vaporizator facial combină aburul și ozonul pentru a revitaliza fața unei persoane și alte zone ale corpului. Un vaporizator este deosebit de popular în spa-urile de zi și poate folosi aromaterapia pentru a ajuta o persoană nu numai să obțină o piele revitalizată, ci și să se relaxeze și să scape de stresul pe care l-a experimentat. În timp ce mulți pacienți și clienți folosesc bine vaporizatoarele faciale și aparatele cu abur, mulți alții apelează adesea la role de gheață pentru a-i ajuta să obțină rezultatele dorite. O rolă de gheață este folosită în principal pentru a trata acneea, pentru a reduce înroșirea pielii, pentru a reduce liniile și ridurile, pentru a relaxa pielea și pentru a calma durerile musculare. Un scruber cu ultrasunete pentru piele este un instrument esențial pentru orice estetician, care devine tot mai popular în rândul clienților de la spa-urile de zi care doresc tratamente faciale extinse. Scruberul cu ultrasunete pentru piele este utilizat în mod obișnuit la pacienții care au suferit liftinguri faciale, ideal pentru clienții care doresc curățare profundă și penetrare completă a serurilor și a cremelor hidratante.

Citeste si:
Echipamentele esențiale de care aveți nevoie pentru întreținerea...
Echipamentele esențiale de...

2. Paturi de frumusețe

Acestea reprezintă o parte esențială a experienței de frumusețe și spa. Achiziționează paturi de frumusețe premium și canapele de frumusețe care te vor ține pe tine și pe clienții tăi fericiți. Paturile de frumusețe oferă clienților o modalitate excelentă de relaxare și confort. Deoarece clienții au nevoie de sprijin în timp ce primesc tratament facial, un pat confortabil și moale pentru masaj facial este modalitatea crucială de a le oferi clienților o astfel de senzație.

3. Aparate cu abur pentru păr

Un aparat de aburi pentru păr este un dispozitiv important care adaugă umiditate, restabilește vibrațiile de culoare și îmbunătățește elasticitatea părului. Un alt avantaj al vaporizatoarelor de păr este că căldura și umezeala încurajează fluxul de sânge către scalp.

Citeste si:
Cum să alegi echipamente sportive de calitate și unde le găsești
Cum să alegi echipamente...

4. Cărucioare

Unul dintre cele mai importante echipamente de mobilier este căruciorul de salon, care îi permite hairstylist-ului să aibă toate instrumentele de styling chiar lângă el în timp ce însoțește un client. Permite ca instrumentele de styling să fie ușor depozitate și portabile și te țin organizat.

5. Scaune pentru salon

Acesta este mobilierul esențial pentru salonul de înfrumusețare de care vei avea nevoie pentru salonul tău de coafură. Vei găsi o varietate de scaune care vin în diferite forme și culori.

Scaunele de salon sunt folosite pentru diferite activități ale salonului. Unele tipuri diferite de scaune de salon sunt:

  • Scaune de stil

  • Scaune pentru spălare

  • Scaune pentru uscător

  • Și multe astfel de scaune

6. Instrumente pentru păr

Pentru a ține pasul cu numeroasele cerințe de coafură ale clienților tăi, vei avea nevoie de un echipament de coafură sofisticat, iată o listă scurtă:

Citeste si:
Aurescu - Situația din Ucraina: Pentru a vorbi de o dezescaladare e...
Aurescu - Situația din...
  • Placă de îndreptat părul

  • Ondulator de păr

  • Role de plastic/ role fierbinți

  • Perie de descurcare

  • Uscător de păr

  • Accesorii de par

  • Foarfece profesionale

7. Fotolii de masaj

Fotoliile de masaj cu tratament multifuncțional, dotate cu opțiuni practice, inclusiv o pârghie de oprire, pârghii pentru picioare, un suport pentru role și cotiere rotative interschimbabile sunt ideale pentru salon. Atunci când clienții așteaptă, pot sta pe un fotoliu de masaj.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.