Luna ianuarie ne ofera fiecaruia dintre noi oportunitatea de a experimenta in materie de stil si prezenta. E clipa cand noi obiective si scopuri sunt puse pe hartie si asteapta sa fie implinite la inceput de an. Desi inceputul e de cele mai multe ori dificil, Victoria's Secret e aici sa te ajute.

Linia Bombshell reprezinta boost-ul pe care il cautai. Prin cele 4 tipuri diferite de ape de parfum, vei avea asigurata o experienta menita sa-ti transforme sau accentueze personalitatea, in functie de alegerea ta.

Bombshell - un parfum emblematic creat pentru femeile care cauta sa se exprime subtil, dar cu un efect inconfundabil. Bombshell este sinonim cu increderea si curajul, avand la baza un amestec bogat intre fructul pasiunii, bujor Shangri-la si orhidee vanilata. Precum o scanteie stralucitoare si exotica, acest parfum este menit sa transpuna personalitatea delicata din interiorul fiecareia dintre noi.

Bombshell Intense - inspirat de rosul perfect, creat pentru personalitatile intense. Bombshell Intense este un parfum ce cauta sa puna in evidenta o atitudine puternica, unde instinctele joaca un rol important. Notele de cirese transmit o caldură decadenta cu un impact bogat si memorabil.

Bombshell Seduction - materializarea dorintei de a fermeca prin simpla prezenta. Bombshell Seduction are la baza o combinatie superba dintre notele de bujor alb, salvie si mosc catifelat, oferind o experienta olfactiva seductiva pentru oricine intra in contact cu ea. Astfel pielea este invelita intr-o nota florala placuta.

Bombshell Passion - senzualitate incapsulata in 100 ml. Cu tente de neimblanzire si entuziasm interminabil, Bombshell Passion este parfumul care aduce indrazneala personalitatii tale. La baza acestuia se regaseste o combinatie dintre notele izbitoare de coacaze negre, bujor, trandafir fucsia si mosc, unde modernul face front comun cu atmosfera luxurianta. Acest parfum este cea mai eleganta modalitate prin care poti fi in centrul atentiei.

Pentru fiecare femeie exista un tip de Bombshell. Te invitam sa-l descoperi pe al tau in magazinele Victoria's Secret sau online pe www.victoriassecret.ro.

Citeste si:
Arome de lux - care sunt cele mai rare și costisitoare ingrediente...
Arome de lux - care sunt cele...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.