Anul 2023 aduce în materie de stil un accent puternic pe experimentare, neobișnuit și liberă exprimare. Articolele vestimentare devin astfel mijloace clare prin care fiecare dintre noi își poate afișa personalitatea și caracterul.

Prin cele mai recente colecții ale sale, Levi's ne aduce în prim-plan piese ce sunt croite conform acestor tendințe de ultimă oră. Descoperă o parte din ele în următoarele paragrafe!

Moda feminină

Iubitoarele de frumos pot descoperi în acest sezon articole vestimentare care îmbină stilul calitativ, eleganța și confortul. În primul rând, revin în centrul atenției pantalonii cu talie tip low-rise, unde cel mai nou model Levi's, Noughties Boot, cucerește pe toată lumea. Cu buzunare tip back flap, tiv bootcut și un estetic 2000, acești blugi sunt perfecți pentru doamnele și domnișoarele inspirate de stilul Y2K. Dacă îi vei asorta cu un crop top Graphic Second Skin, un bucket hat și o pereche de sneakerși cu platformă, vei avea în mod garantat un look diferit și atrăgător.

Un alt exemplu poate fi reprezentat și de perechea de blugi 501 ‘90s. Înfățișarea clasică - ce încapsulează un aer vintage prin patchwork - este ideală pentru oricine dorește să aibă piese statement în garderobă. Blugii 501 ‘90s pot fi asortați cu ușurință alături de o bluză de tipul Pointelle Top și un ‘90s Trucker pentru a oferi balanță întregii ținute.

O alternativă mai jucăușă a acestei combinații are la bază tot pantalonii 501 ‘90s, care de această dată pot fi îmbinați impecabil cu o bluză de tipul Graphic Gardenia Crewneck și o geacă Fox Puffer. Patchwork-ul blugilor atrage atenția prin aspectul neobișnuit, în timp ce partea de sus creează o uniformitate cromatică plăcută.

Nu în ultimul rând, mențiunea specială o are modelul 501 ’81. Blugi care sunt inspirați din arhivele Levi's și transpun caracteristici ale primei perechi 501 creați pentru femei. Finishing-ul retro și croielile atemporale sunt menite să ofere un look radiant, indiferent de combinația pentru care ai opta.

Citeste si:
The Visionary Lab, Vitra și Levi’s, elaborează Icons Re/Outfitted -...
The Visionary Lab, Vitra și...

Moda masculină

Stilul bărbătesc al acestui sezon se îndreaptă de asemenea spre estetica vintage și edgy, unde clasicul și confortabilul fac front comun. Dintre toate piesele unice și croite perfect, cel mai mult ne-au atras atenția cămășile Western Shirt și Worker Shirt. Ideale pentru un sezon unde layering-ul este componenta de bază, diversitatea culorilor și modelul interesant sunt menite să construiască un element cheie într-o ținută. Acestea pot fi combinate cu emblematicii blugi 501 pentru a oferi un stil effortless, dar cool.

Nu în ultimul rând, pentru a avea un look complet și complex, cămășile pot fi purtate cu lejeritate alături de jachetele Type I Trucker sau Letterman Jacket.

Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi’s au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Citeste si:
Au trecut patru ani de când Florin Busuioc a făcut infarct. Cum s-a...
Au trecut patru ani de când...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.