Rage Age nu se oprește și își continuă povestea de rock'n'roll urban în era Y2K (și dincolo de ea). Colecția pentru toamnă - iarnă 2022/2023 este un omagiu adus tuturor celor care caută înainte de toate soluții îndrăznețe și neconvenționale în modă.

După o revenire în forță, Rage Age prezintă o nouă colecție, de data aceasta pentru sezonul toamnă - iarnă. Continuă stilul și estetica aleasă pentru colecția de primăvară: inspirații din țesătura urbană, rock'n'roll și mult sex appeal! Propunerile brandului polonez sunt cu siguranță alegeri pentru cei curajoși și cu încredere în sine, care apreciază croielile neconvenționale și stilul expresiv. Colecția pentru toamnă - iarnă 2022/2023 reprezintă esența stilului milenial, un instantaneu al tendințelor direct de pe stradă și imagini nostalgice ale vechiului rock'n'roll - toate într-o ediție contemporană.

Propunerile Rage Age includ botine masive cu platformă și toc gros, cojoace din piele naturală neagră lucioasă și ciocolatiu închis, pulovere supradimensionate, cardigane și tunici din fire pufoase, costume boyfriend moderne în culori puternice și energice, blugi skinny care să se muleze pe siluetă și modele boyfriend deja în vogă. Colecția include, de asemenea, rochii cu motive florale, pantaloni trapezi strălucitori care alungesc optic picioarele și cizme peste genunchi cu toc subțire.

Nu lipsesc propunerile la fel de interesante pentru bărbați. În cazul acesta, punctul culminant al colecției pare să fie atins cu blugii cu efecte moderne de prespălare, pe care brandul recomandă să îi asortezi în acest sezon cu geci de piele atemporale sau cojoace din piele de oaie ultramoderne. Bărbaților le va plăcea probabil gama extinsă de tricouri cu imprimeuri originale sau pulovere cu un aer rock, însoțite de pantofi grei și ochelari de soare asortați.

Potrivit Rage Age, această toamnă aparține celor curajoși. Noua colecție a brandului este disponibilă pe modivo.ro și în aplicația MODIVO.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.