De multe ori starea noastră de spirit este cea care ne face să ne decidem asupra coafurii și stilului de păr. Uneori ne dorim un păr drept, în timp ce alteori vrem să creăm bucle de plajă pentru a ne schimba look-ul. Dar există și momente în care vrei să porți bucle frumoase. Pentru fiecare dintre aceste coafuri, aveți nevoie de instrumente diferite. Obținerea unei coafuri perfecte depinde de alegerea tipului potrivit de instrumente, cum ar fi ondulatoare sau perie rotativă. Dacă încă nu știi ce instrument să alegi pentru a-ți coafa părul, citește mai jos și descoperă-le pe cele mai populare.

Sticlă cu pulverizator

Fie că îți coafezi părul cu ondulatoare sau perie rotativă sau îți reîmprospătezi buclele, ai nevoie de o sticlă de spray în apropiere pentru un plus de hidratare. Cel mai bun lucru despre sticlele cu pulverizator: le puteți găsi aproape oriunde (și la un preț mic). Poți lua unul de la magazinul de frumusețe local sau poți cumpăra o sticlă cu pulverizatoronline.

Perie de descurcare

Părul natural are adesea o viață proprie, așa că o perie de descurcare pentru a îmblânzi firele de păr încâlcite poate reduce timpul de spălare la jumătate. Cu toate acestea, aveți grijă când cumpărați perii de descurcare. Veți dori să selectați o perie cu peri moi, astfel încât să nu tragă de firele de păr. Această perie trebuie folosită înainte de a începe să utilizați ondulatoare păr sau o perie rotativă, pentru a asigura o coafare cât mai simplă și fără probleme.

Pieptene cu dinți largi

Unii preferă un pieptene cu dinți largi în locul unei perii de descurcare, iar acesta funcționează foarte bine pentru a descurca buclele și încurcăturile deopotrivă. Îl poți folosi ușor pentru a pieptăna părul de la vârf la rădăcină pentru un păr mai ușor de aranjat. Cel mai bun dintre toate, pieptenele cu dinți largi sunt extrem de accesibile. Atunci când folosiți ondulatoare păr pentru a vă face bucle, este bine să aveți un pieptene cu dinți largi pentru a nu striga buclele când le periați. Acestea vor rămâne mult mai bine definite și vor fi mai ușor de fixat cu spray fixativ.

Clești de secționare

Dacă ai coafat vreodată părul natural, atunci știi că trebuie să lucrezi în secțiuni. Un simplu clește de secționare poate ajuta la menținerea șuvițelor inutile în timpul coafării, făcând procesul mai rapid și mai ușor de gestionat. Ele pot fi folosite chiar și la duș pentru cei care își spală părul pe secțiuni. Clipsurile de secționare vin aproape întotdeauna într-un pachet multiplu, oferindu-vă suficiente clipuri pentru a lucra cu 6-12 secțiuni în același timp. Este bine să le utilizați dacă aveți păr des și vă faceți bucle cu ondulatoare sau perie rotativă, dar și dacă împletiți părul sau îl ondulați.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Agent de protecție termică

Dacă aveți orice fel de instrument de coafare cu căldură, aveți nevoie de un bun agent de protecție termică pentru a vă proteja buclele. Chiar dacă nu aplici des căldură pe părul tău, doar îndreptarea sau ondularea continuă a acestuia timp de o săptămână ar putea deteriora vârfurile și ar strica buclele (mai ales dacă părul tău nu este antrenat să reziste). Deși nu va împiedica apariția daunelor provocate de căldură, va proteja împotriva efectelor dăunătoare ale coafării la căldură.

Ondulatoare flexibilie

Două cuvinte: bucle fără căldură. Mai trebuie să spunem ceva? Tijele flexibile sunt instrumentele de styling perfecte pentru cei care doresc să obțină bucle fără căldura unor ondulatoare electrice. Găsite în multe dimensiuni diferite pentru a crea o variație de stiluri de bucle, baghetele flexibile pot crea orice, de la un aspect de valuri de plajă până la o buclă mai strânsă, precum Shirley Temple. Deși pot fi foarte incomode pentru a dormi cu ele, rezultatele sunt incontestabil fabuloase și merită pe deplin. Există multe modele de astfel de ondulatoare și puteți să îl alegeți pe cel potrivit vouă.

Citeste si:
Gadgeturi outdoor pentru iubitorii de munte: accesorii pentru a...
Gadgeturi outdoor pentru...

Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.