Victoria's Secret, principalul retailer de lenjerie și produse de înfrumusețare care prezintă mereu colecții moderne, parfumuri fine, produse de îngrijire corporală și lounge wear, se pregătește să-și extindă prezența globală prin deschiderea celui de-al doilea magazin în București, Romania.

Noul magazin Victoria’s Secret va fi în AFI COTROCENI Shopping Mall. Magazinul va deține o selecție largă de sutiene, chiloți și îmbrăcăminte ale brand-ului dintr-o multitudine de colecții, inclusiv cele mai noi (precum Dream Angels).

Noul magazin va oferi clientelor și o experiență personalizată de bra fitting, unu-la-unu, cu experți Bra Fit. Acestea nu vor necesita programare, fiind disponibile drept o caracteristică complementară a experienței din magazin. Produsele Victoria’s Secret vor dispune de mărimi de sutien cuprinse între 30AA și 42DDD și o gamă variată de căptușeli (cu sau fără căptușeală, cu push-up sau cu o croială fină).

Alături de cea mai bine vândută lenjerie, vor exista și produse Victoria’s Secret Beauty, inclusiv parfumuri și mist-uri populare. Magazinul va avea și cel mai nou parfum al brand-ului, și anume, Bare Eau de Parfum, care celebrează individualitatea și exprimarea sinelui.

Despre Victoria's Secret:

Victoria’s Secret (NYSE: VSCO) este cel mai mare retailer de lenjerie intimă de specialitate din lume, care oferă o gamă largă de colecții moderne, inclusiv sutiene, chiloți, lenjerie casual și articole sportive, precum și parfumuri și produse de îngrijire corporală. Cu peste 1.350 de magazine în întreaga lume și cu o forță de muncă predominant feminină de peste 25.000, Victoria’s Secret se mândrește cu cea mai mare echipă de experți specializați în brafitting din întreaga lume. Victoria’s Secret se angajează să inspire femeile din întreaga lume cu produse și experiențe care le susțin rutina de îngrijire și le oferă încredere de sine, creând în același timp conexiuni pe tot parcursul vieții și susținând schimbările pozitive.

Citeste si:
Mai mult decât modă, un stil de viață. Lefties se lansează oficial...
Mai mult decât modă, un stil...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.