Beauty 16 August 2022 12:39 de Advertorial
Ultima lună de vară reprezintă un prilej în care fiecare dintre noi ar trebui să se bucure de concediile rămase, vreme bună și energii pozitive. Astfel, pentru a face fiecare experiență una memorabilă, e important să avem grijă de noi. Tocmai de aceea, vei regăsi mai jos 5 produse esențiale pentru ultimele aventuri ale sezonului cald.

FOREO BEAR

Transformă-ți complet rutina de îngrijire alături de marca suedeză de tech beauty FOREO, schimbându-ți total aspectul pielii cu BEAR. Primul dispozitiv cu microcurent aprobat de FDA care oferă un lifting non-invaziv. Mai mult, dispozitivul FOREO BEAR folosește o combinație dintre microcurenți și tehnologia T-Sonic pentru a oferi pielii un aspect mai ferm, fin, și tineresc în același timp. Tehnologia anti-aging stimulează și ridică peste 69 de mușchi ai feței, obținând astfel un aspect tonifiat și îngrijit în doar 90 de secunde!

Descoperă gama completă FOREO pe notino.ro.

Parfumul Bombshell Seduction

Aceasta este apa de parfum special creată pentru doamnele și domnișoarele care caută să-și scoată în evidență personalitatea și caracterul unic. Victoria's Secret reușește să îmbine misterul, seducția și puterea, prin notele superbe de tuberoză, salvie și mosc. O energie orientală acaparată de un miros floral, gata să afișeze un sex-appeal ridicat, și mai mult, o apariție irezistibilă în fața oricui.

Loțiunea Bombshell Seduction

Pentru un nivel inimaginabil de senzualitate, e nevoie de acest duo esențial. Loțiunea Bombshell Seduction de la Victoria's Secret este produsul complementar apei de parfum. Aceasta este adecvată în rutina zilnică de îngrijire, indiferent de anotimpul sau vacanța în care te regăsești, fiind ușor de aplicat și hrănitoare pentru piele. Sofisticată în adevăratul sens al cuvântului, notele de flori albe și lemn auriu învăluie orice purtătoare într-un parfum magic și de necomparat.

Disponibile în magazinul Victoria's Secret din Băneasa Shopping City sau online pe www.victoriassecret.ro

Salty Mist

Alternativa perfectă pentru look-uri lejere este aici. Ultima lună de vară e mereu încărcată de evenimente deosebite și aventuri neașteptate, tocmai de aceea, e bine să ai la îndemână un produs precum spray-ul Salty Mist de la Maria Nila. Acesta este un texturizant hrănitor, care oferă volum, indiferent de lungimea părului. Pe lângă mirosul fructat de bergamotă și trandafir bulgăresc, are drept ingredient și complexul Colour Guard care ajută la menținerea culorii, prin protejarea de razele UV și radicalii liberi.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Shimmer Spray

Pentru a te asigura că ai o coafură impecabilă, cu o durabilitate remarcabilă, folosește alături de Salty Mist și spray-ul Shimmer Spray de la Maria Nila. Particulele Shimmer sunt extrase dintr-o combinație de minerale naturale și sintetice, care oferă strălucire și culoare, dar și un finish sănătos firelor de păr. Nu în ultimul rând, aroma fructată și înflorată contribuie în a crea un look perfect.

Produsele Maria Nila sunt disponibile exclusiv pe xbertbeauty.ro

Fie că e vorba de ultimele clipe de vară sau prima săptămână de toamnă, bucură-te de o tranziție cât mai ușoară și acordă-ți ocazia de a străluci din plin cu aceste 5 must-haves!


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 August 2022 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.