Beauty 15 Iulie 2022 15:30 de Advertorial
La fel ca majoritatea celorlalte accesorii, nu este întotdeauna ușor să știi ce bijuterii argint să alegi. Dacă doriți să oferiți cadou o brățară sau un inel din argint, puteți găsi aici câteva sfaturi despre cum să vă alegeți cadoul. Dacă nu ești sigur ce cercei sau brățară să porți cu ținuta ta, vei găsi informații utile mai jos.

Criterii care trebuie luate în considerare

Pentru a alege o bijuterie, fie că este din argint sau din aur, există un anumit număr de criterii de care puteți ține cont:
Dimensiunea bijuteriei: lungimea lanțului, circumferința brățării, circumferința degetului pentru un inel. Colierele, inelele și brățările din argint nu trebuie alese nici prea mici, nici prea mari. Dacă nu puteți proba bijuteriile înainte de a le cumpăra, măsurați-vă singuri, de exemplu cu o bandă de măsură.
Prețul bijuteriilor: bugetul dvs. poate fi unul dintre criteriile de care trebuie să țineți cont, fie pentru dvs., fie pentru un cadou. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să alegeți între diferite piese care vă plac.

Stilul: discret sau exuberant, simplu sau cu pietre, de designer sau clasic, grafic sau stilizat, alege bijuterii argint pe care le poți purta cu ușurință cu majoritatea ținutelor tale.

Culoarea: argintul poate fi mai mult sau mai puțin gri închis și neted. Atunci când este placat cu rodiu, strălucește mult mai mult decât atunci când este "natural". Depinde de dumneavoastră să decideți ce vă place cel mai mult.

Calitatea argintului

Atunci când vă alegeți bijuterii argint, verificați și calitatea metalului. În magazinele de bijuterii, veți primi un certificat de autenticitate pe care este indicat conținutul de argint al bijuteriilor dumneavoastră. Acesta nu va fi niciodată din argint masiv, ci dintr-un aliaj de diferite metale, ceea ce este esențial pentru ca acesta să fie dur și rezistent. Același lucru este valabil și pentru aur. Bijuteriile de calitate sunt de obicei fabricate din argint 925, cunoscut și sub numele de argint de 22 de carate. În cazul în care bijuteriile sunt suficient de mari, pe ele este gravat numărul 925 sau chiar un marcaj.

Citeste si:
Gina Pistol, ultimele pregătiri pentru nuntă. Ce bijuterii va purta...
Gina Pistol, ultimele...

Bijuterii de argint atemporale

Acestea sunt unele dintre piesele atemporale ale bijuteriilor din argint. Cu aceste piese, sunteți sigur că veți face alegerea potrivită, fie pentru dumneavoastră, fie ca un cadou pentru un bărbat sau o femeie:

Lanțul de argint: cu o lungime medie de 45 cm, lanțul de argint este ideal atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Poate fi purtat singur sau cu un pandantiv, tot din argint, sau cu o piatră fină sau prețioasă.

Brățara de argint: aceasta este brățara ideală pentru bărbați și copii. Discretă și personalizată cu o plăcuță care poate fi gravată, această brățară este disponibilă într-o multitudine de stiluri.

Inele din argint fin: Inelele din argint sunt întotdeauna ușor de purtat și ușor de ales. Trebuie doar să selectați dimensiunea potrivită. Și pot fi combinate cu ușurință cu multe alte bijuterii, atât de argint, cât și de aur.

Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Inelul de argint cu sigiliu: un inel purtat adesea de bărbați, dar și de femei.

Cercei argintii mici: sobri și discreți, cu acești cercei vei face cu siguranță alegerea potrivită.

Cercei tip cerc: sunt încă la modă, la fel ca și cerceii care atârnă. Alege cercei cu cercuri mici pentru discreție sau bijuterii XXL pentru un look trendy.

Cum curățăm bijuterii argint?

Bijutierii profesioniști vă curăță bijuteriile de argint pătate folosind o cârpă și o soluție de curățare. Aceasta este o formulă creată special pentru bijuteriile din argint. Pânzele sunt din bumbac 100% și conțin o formă de ulei antitarnish. De asemenea, aceștia folosesc o soluție în care bijuteriile pot fi scufundate.

Acasă puteți curăța bijuterii argint folosind tot soluții speciale pentru acest tip de material sau mai puteți utiliza pastă de dinți, pastă de bicarbonat de sodiu, oțet și bicarbonat de sodiu sau chiar și apă și săpun. Bineînțeles, cea mai bună metodă este să utilizați soluții speciale, care dau cel mai bun randament.

Citeste si:
Ce încălțăminte copii este potrivită pentru fiecare etapă din viața...
Ce încălțăminte copii este...

Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iulie 2022 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.